in

S.Coups din SEVENTEEN își actualizează fanii despre starea lui actuală printr-un lung și adorabil mesaj

Fanii CARAT (numele oficial al fandom-ului SEVENTEEN) au fost mișcați de scrisoarea adorabilă pe care S.Coups a lăsat-o pentru ei.

Luna trecută, Pledis Entertainment a anunțat absența temporară a lui S.Coups din cauza problemelor de sănătate. Se pare că S.Coups a primit tratamente pentru anxietatea sa. Pe 9 decembrie, S.Coups a intrat pe cafeneaua oficială a fanilor SEVENTEEN unde a lăsat un mesaj lung.

S.Coups a scris,

“Bună ziua. Acesta este S.Coups, liderul executiv al SEVENTEEN și CARAT.

CARAT, vremea a devenit foarte rece. Sunteți toți bine și stați la căldură? Fac tot posibilul în timp ce mă odihnesc și îmi găsesc pacea, să vă reîntâlnesc cu o imagine sănătoasă.

Scriu pentru că e ceva ce vreau să transmit celor din CARAT.

Încă de la debutul nostru, am primit atâta dragoste de la CARAT, încât membrii și cu mine am discutat întotdeauna despre cum am putea rambursa întreaga dragoste, chiar și prin cel mai neînsemnat gest. De acum înainte, intenționăm să primim numai inimile frumoase ale CARAT care vor să ne sărbătorească, mai degrabă decât cadourile materiale pe care ni le trimiteți. Sper ca fanii CARAT să nu se supere. Doar inima voastră este de ajuns și este mai mult decât suficientă pentru noi!

Vom merge înainte alturi de fanii noștri CARAT începând de anul viitor, deoarece sărbătorim a cincea aniversare, așa că vă rugăm să ne urmăriți cu atenție. Mulțumesc întotdeauna”.

S.Coups

Într-o altă știre, Pledis Entertainment a anunțat că SEVENTEEN și NU’EST nu vor mai accepta niciun fel de suport de la fani (cadouri), cu excepția scrisorilor scrise de mână începând cu anul 2020.

Sursă: KStarLive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

EXO primește un premiu special la '2019 Korean Tourism Star Awards'

Nouă săptămâni la rând: Cât timp se va menține SuperM în Billboard pe locul 1?