in ,

Rapperul Black Nut condamnat definitiv pentru insulte sexuale la adresa cântăreței KittiB în versurile sale

Joi, Curtea Supremă a confirmat condamnarea instanțelor inferioare a rapper-ului Black Nut, inculpat pentru că a insultat sexual o altă artistă în cântecele și concertele sale.

Pe 12 decembrie, la audierea pentru a doua și ultima rundă de recurs a lui Black Nut, Curtea Supremă a confirmat sentința inițială de doi ani cu eliberare condiționată, cu posibilitatea unei sentințe de șase luni de închisoare dacă comite o infracțiune repetată în perioada de probă. De asemenea, i s-a ordonat să presteze 160 de ore de servicii sociale (muncă în folosul comunității).

Instanțele inferioare au decis anterior aceleași verdict și sentință pentru Black Nut, care a fost acuzat că a introdus cuvinte controversate care au insultat sexual rapperul de sex feminin KittiB (Kim Bo-mi) în cele două melodii ale sale “Indigo Child” și “Too Real”, lansate în 2016 și respectiv 2017.

Mai jos aveți ambele melodii cu subtitrare in engleză.

Rapperul de 30 de ani a fost acuzat de asemenea, că a efectuat spectacole care au insultat-o ​​pe KittyB după ce a menționat numele ei în timpul a patru concerte din 2016 și 2017.

Black Nut a insistat că versurile controversate pot fi tolerate în cadrul genului hip-hop și a negat orice intenție de a o insulta pe KittiB, însă instanțele inferioare nu au acceptat argumentele sale.

O instanță locală a menționat că numele victimei a fost menționat în versuri și că în ele au fost incluse înjurături și jigniri cu tentă sexuală.

O instanță de apel a dat un verdict similar, spunând că nu există niciun motiv rezonabil de a crede că astfel de expresii pot fi justificate doar în genul hip-hop, spre deosebire de alte acte culturale și artistice.

Sursă: Koreatimes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Idolul stagiar interpretat de Kim Bo Ra perseverează în fața disperării în drama "Touch" de la Channel A

Actorul Lee Byung-hun încrezător în noul său film „The Man Standing Next”