in

CuteCute OMGOMG

Actorul Kim Sun-ho ne dezvăluie trauma severă prin care a trecut copil fiind.

Kim Sun-ho, actorul minunat pe care l-am putut vedea în multe drame memorabile cum ar fi “Two Cops”, “100 Days my Prince” și “Welcome to Waikiki 2”, a împărtășit cu telespectatorii trauma prin care a trecut când era mai tânăr.

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre experiența sa traumatizantă, pe care nu mulți dintre fanii săi o cunosc. El a început: „Am fost atât de introvertit pentru că am o traumă majoră”.

Toate drepturile rezervate: Salt Entertainment

Când i s-a cerut să explice mai multe, Kim Sun-ho a spus: „S-a întâmplat când eram elev de școală primară. Eram cu mama la noi acasă și a venit un tâlhar. Am crezut că este tatăl meu și eram în camera mea în acea zi. Nu aveam habar că mama a fost înjunghiată și a avut loc un accident uriaș.”

El a continuat: “Este încă clar în mintea mea cum cutia de jucării și chitara au căzut pe jos și au sunat atât de tare. M-am uitat în ochii mamei mele în timp ce ea sângera. De asemenea, îmi amintesc cum tâlharul striga la mama și la felul în care ea a rezistat ”.

Actorul a dezvăluit că incidentul a avut un impact uriaș asupra lui. El mi-a spus: „De atunci, de fiecare dată când există cineva în spatele meu, mă simt neliniștit. Când am avut vreun test și profesorul se plimba prin spatele meu, mintea îmi era goală. Eu însămi nu mi-am imaginat că voi avea o slujbă în care trebuie să ai de-a face cu oameni.”

Toate drepturile rezervate: Salt Entertainment

A fost apoi întrebat despre starea mamei sale după accident. El a spus: “Pentru o bună perioadă de timp, a spus că i-a fost greu să vadă oameni care poartă o cămașă albă și blugi. Acest lucru îi amintitea mereu de tâlhar. Când ieșeam din casă, ea credea tot timpul că nu a închis ușa cum trebuie. Cu toate astea, în momentul de față mama este mult mai bine. “

Cel mai recentă dramă în care îl puteți vedea pe Kim Seon-ho este “Catch the Ghost”, dramă al cărei ultim episod doar ce a fost difuzat pe data de 10 Decembrie.

Sursă: KStarLive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Actorul Kim Soo-hyun își înființează propria agenție

Idolul stagiar interpretat de Kim Bo Ra perseverează în fața disperării în drama "Touch" de la Channel A