in

LoveLove

Actorul Kim Soo-hyun își înființează propria agenție

Actorul de top Kim Soo-hyun își va înființa propria agenție împreună cu vărul său, potrivit unor rapoarte care au circulat începând de ieri.

Se pare că Kim nu își va reînnoi contractul cu KEYEAST, care îl reprezintă încă de la debutul său în 2007. KEYEAST este compania de management fondată de actorul Bae Yong-joon.

Kim va face echipă cu vărul său, producătorul Lee Sa-rang. Soo-hyun a jucat în filmul de acțiune al lui Lee, „Real” în 2017, înainte de a îndeplini serviciul militar obligatoriu. Se știe că pe Kim și Lee îi leagă o prietenie puternică înainte de faptul că sunt veri.

Numele noii agenții nu este încă cunoscut, dar rapoartele au spus că actrița Seo Ye-ji (Moorim School, Save Me, Lawless Lawyer) și Kim Sae-ron (Hi! School-Love On, Leverage) sunt susceptibile să se alăture acesteia. Seo, în special, care va juca alături de Kim în drama de la tvN „Psycho, But It’s Ok”, ce va avea premiera la începutul anului viitor.

So Ye-ji (stânga), Kim Sae-ron (dreapta)

Agenția KEYEAST a negat însă plecarea lui Kim, spunând că este în discuții cu actorul cu privire la reînnoirea contractului.

„Nu am auzit nicio știre despre înființarea propriei sale agenții”, a declarat un purtător de cuvânt al KEYEAST.

Kim, în vârstă de 31 de ani, a devenit faimos după ce a apărut în dramele „Dream High” (2011), „Moon Embracing the Sun” (2012) și „My Love from the Star” (2013-14). În 2015, la 27 de ani, a devenit cel mai tânăr câștigător al KBS Drama Awards. S-a întors la viața civilă în iulie, după 21 de luni de serviciu militar.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Videoclipul piesei 'Solo' al lui Jennie din BLACKPINK, doboară noi recorduri cu 400 de milioane de vizualizări

Actorul Kim Sun-ho ne dezvăluie trauma severă prin care a trecut copil fiind.