in

LoveLove

Dawon din Cosmic Girls forțată să ia o pauză pe fondul stresului mental și al anxietății

Dawon din grupul K-Pop de fete Cosmic Girls a fost forțată să ia o pauză de la activități din cauza tulburărilor de anxietate, a declarat agenția Starship Entertainment joi.

“Artista a fost diagnosticată recent cu tulburări de anxietate”, a scris agenția pe comunitatea oficială de fani a grupului. “Va intra în hiatus temporar pentru a se odihni suficient și pentru a se concentra asupra recuperării. Grupul Cosmic Girls (cunoscut și sub numele de WJSN) își va desfășura deocamdată activitățile ca o trupă de nouă membri.”

Agenția a adăugat: “Vom avea grijă de Dawon și vă vom anunța mai târziu despre planurile de viitor. Ne cerem scuze că vă cauzăm griji, dar vă rugăm să vă abțineți de la a face speculații asupra cântăreței.”

Multe alte vedete K-pop – inclusiv Kang Daniel, Mina din TWICE și S.Coupes de la SEVENTEEN – au anunțat recent că fac o pauză din cauza stresului mental și anxietății.

“Agențiile K-pop ar trebui să îi ajute pe cântăreți să primească o mână de ajutor de la experți de încredere”, a spus psihologul Kwon Young-chan. “De asemenea, trebuie să se gândească dacă sistemul lor actual de formare este adecvat.”

El a mai spus că este nevoie de reglementări mai stricte pentru a proteja vedetele de comentariile răuvoitoare.

Cosmic Girls a debutat în 2016 și a revenit cu mini-albumul „Așa cum îți dorești” în noiembrie. Este un grup format din 13 membri, dar cele trei fete de origine chineză – Xuanyi, Cheng Xiao și Meiqi – nu s-au alăturat acestui album pentru a se concentra pe piața din China.

Sursă: Koreatimes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Actorul Lee Byung-hun încrezător în noul său film „The Man Standing Next”

Go Soo luptă împotriva colapsului economic în Money Game