in

Go Soo luptă împotriva colapsului economic în Money Game

Acest actor îmbătrânește cu siguranță ca un vin bun. Au fost lansate primele imagini ale lui Go Soo (Heart Surgeons) în drama Money Game. Această dramă se promite a fi o poveste palpitantă, cu mize ce pot răsturna o națiune, în legătură cu un scandal financiar care amenință să paralizeze economia. Drama va prezenta personajele care luptă intens și cu toată dedicația pentru a preveni apariția acestei tragedii.

Go Soo joacă rolul fiului celui mai cunoscut economist din Coreea. Își ascunde identitatea și lucrează în mod constant ca un muncitor al biroului de economie pentru a fi recunoscut pentru propriile sale talente și nu pentru că este fiul tatălui său. Lee Sung-min (Entourage, Memory) îl joacă pe șeful lui Go Soo, șeful ambițios al biroului de economie, care este deziluzionat de infrastructura financiară a țării. Shim Eun-kyung (Blue Hour, The Princess and the Matchmaker) interpretează rolul noii angajate care reprezintă idealurile și convingerile tinerei generații milenare.

În ceea ce privește drama și personajul său, Go Soo a spus următoarele: „Conținutul dramei este într-adevăr bun, iar filmările devin mai distractive pe zi ce trece. Așadar, m-am gândit cum să fac scenele mele mai interesante și mai semnificative în timp ce filmez … Am încercat să fac ca personajul meu Chae Yi-hyun să se simtă nu ca un personaj fictiv, ci ca pe cineva pe care l-am fi putut întâlni cu ușurință in viata reala. Voi încerca tot posibilul să-l portretizez pe Chae Yi-hyun ca pe un birocrat de principiu cu un puternic simț al patriotismului, responsabilității și cu credințe hotărâte.”

Drama de la tvN, Money Game va începe să difuzeze în ianuarie 2020, miercuri și joi, fiind în regia lui Kim Sang-ho (Spring Turns to Spring) și scrisă de Lee Young-mi.

Sursă: Dramabeans

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Dawon din Cosmic Girls forțată să ia o pauză pe fondul stresului mental și al anxietății

Artiștii K-Pop cu cele mai mari vânzări fizice și digitale din 2019 pe Gaon