in

LoveLove

Serialul „Reply 1988” Vine la Netflix în Ianuarie 2020

Unul dintre cele mai bine cotate și apreciate drame vine la Netflix în ianuarie 2020! Pentru prima dată, Reply 1988 va fi disponibil pentru abonații din întreaga lume, iar dacă popularitatea celorlalte două serii Reply de pe Netflix, Reply 1994 și Reply 1997, este ceva după care să ne luăm, atunci ne așteptăm ca Reply 1988 să fie unul dintre cele mai vizionate seriale coreene din prima săptămână a noului an.

În ultimii 8 ani, tvN a lansat trei ediții Reply. Prima ediție, Reply 1997, difuzată în 2012, cea de-a doua, Reply 1994, a venit doi ani mai târziu în 2014, iar în sfârșit Reply 1988 a ajuns la public în 2015. Înainte de lansarea seriei apreciate de critici Sky Castle, Reply 1988 a fost cea mai bine cotată dramă din istoria televiziunii prin cablu din Coreea de Sud. În momentul redactării, Reply 1988, în prezent, se află pe locul doi drept cea mai bine cotată dramă din istoria televiziunii prin cablu.

În cartierul Ssangmundong din Seul, cinci prieteni din copilărie depind unul de celălalt pentru a supraviețui provocărilor care vin cu adolescența. Fiind copilul mijlociu din familia ei săracă, Sun Deok Sun se luptă să le atragă atenția în timp ce, de asemenea, trebuie să poarte povara de a fi unul dintre elevii cu cele mai proaste rezultate din școala ei. Chiar și după ce familia sa devine bogată peste noapte, Kim Jung Hwan are doar un singur obiectiv în minte, acela de a juca fotbal. Sung Sun Woo este fiul și studentul perfect și un excelent președinte al consiliului studențesc. În ciuda faptului că este un „geek” în materie de viață și fete, Ryu Dong Ryong nu va intra la facultate datorită rezultatelor sale academice slabe. Ultimul, dintre cei cinci, Choi Taek este un genial jucător de Baduk, care pentru a deveni profesionist chiar a renunțat la școală. Cei cinci se confruntă cu multe nenorociri și, în timp ce toți trebuie să experimenteze vremuri mizerabile, trebuie să se ajute unul pe celălalt, ducându-și prietenii către un viitor mai bun.

Sursă: What’s On Netflix

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

„Diary Of A Prosecutor” stabilește un nou record pentru cel mai mare rating al unei premiere JTBC