in

CuteCute

Lee Je-hoon distribuit în seria originală Netflix Move to Heaven

Move to Heaven: I Clean Dead People’s Possessions este o drama despre un adolescent cu sindromul Asperger și un bărbat care devine brusc tutorele său temporar. Atât Lee Je-hoon (Where Stars Land), cât și actorul adolescent Tang Joon-sang (Crash Landing on You) și-au confirmat rolul principal.

Lee Je-hoon va juca rolul unui fost condamnat pe nume Jo Sang Goo, care conduce o companie ce se ocupă de bunurile persoanelor decedate. Deși acțiunile sale sunt dure, este pentru că este un suflet singuratic. După eliberarea din închisoare, el devine brusc împovărat cu tutela unui nepot pierdut de mult pe nume Geu Roo, personajul lui Tang Joon-sang, care are sindromul Asperger. Pe măsură ce se ocupă cu curățarea ultimelor bunuri ale morților, învață încet lecțiile și poveștile celor care au murit.

Regizorul Kim Sung-ho (How to Steal a Dog) și scriitorul Yoon Ji-ryun (Angel Eyes) fac echipă pentru a produce această dramă, așa că putem să vă spunem deja că Move to Heaven se va juca cu inimile noastre. De asemenea, suntem pregătiți pentru revenirea lui Lee Je-hoon, dar, din păcate, data lansării acestei serii originale Netflix nu a fost încă anunțată. Vă vom ține la curent.

Sursă: Dramabeans

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

CL este o adevărată regină în noile reclame „Urban Decay”, alături de Lizzo, Ezra Miller și alții

Lee Sang Yoon primește foarte multă ură pentru personajul din drama „VIP”