in

CuteCute

Regizorul dramei Mr. Sunshine revine cu o nouă dramă psihologică, Sweet Home

Regizorul Lee Eung-bok, care a regizat hituri precum Mr. Sunshine, Descendants of the Sun și Goblin, revine cu un nou proiect pentru Netflix, numit Sweet Home. Bazat pe un webtoon Naver cu același nume, această dramă se va referi la schimbările psihologice care apar atunci când izolarea transformă oamenii în monștri și lupta disperată cu care se confruntă împotriva demonilor lor interiori.

Song Kang (Love Alarm) joacă rolul unui copil de liceu Cha Hyun Soo, care tocmai și-a pierdut familia. Se mută într-un apartament nou, diferit și începe să experimenteze o serie de evenimente șocante și bizare, care îl determină să lase în urma existența sa asemănătoare cu cea a unui pustnic și să se întoarcă înapoi în lume pentru a salva oamenii. Lee Shi-young (What’s Wrong Mr. Poong-sang) și Lee Jin-wook (Voice 3) vor apărea deasemenea în această dramă. Lee Jin-Wook va interpreta rolul unui personaj misterios, puternic și dur; mai multe detalii nu au fost încă lansate. Lee Shi-young va da viață unui personaj care nu se regăsea în webtoon-ul original, dar promite că va avea un rol important în dramă.

Restul distribuției pare să fi fost completat și există o combinație bună de veterani și stele în ascensiune. În rolurile principale îi mai putem vedea pe Park Kyu Young (Romance is a Bonus Book, The Nokdu Flower) și pe Lee Do Hyun (Prison Playbook, Clean With Passion For Now, Hotel del Luna). Unii dintre actorii care s-au mai alăturat dramei sunt Go Min-shi (Love Alarm), Kim Gab-soo (Chief of Staff 2) și Kim Sang-ho (The Nokdu Flower).

Sweet Home va fi lansat ca serie originală Netflix în cursul anului 2020.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Posibile probleme între Big Hit Entertainment și MBC?

Actorul Lee Min Ho va fi fața de pe coperta DAZED în Ianuarie 2020.