in

LoveLove

Park Bo-gum și Park So-dam curtați pentru noua dramă tvN, Youth Records

Actorii Park Bo-gum (Encounter, Love in the Moonlight) și Park So-dam (Parasite, Cinderella and the Four Knights) pentru a juca o nouă dramă pentru tvN, numită Youth Records. Rapoartele spun că ambele părți examinează și iau în considerare rolurile în mod pozitiv.

Momentan nu se știu prea multe despre această poveste, cu excepția faptului că este o poveste despre vârsta majoratului, pusă pe fundalul industriei modei. Dacă actorii ar accepta, aceasta ar fi prima dramă a lui Park So-dam din 2016, deoarece actrița se concentrează predominant pe filme în ultimii ani. Ultima dramă a lui Park Bo-gum, Ecounter, s-a incheiat la începutul acestui an în ianuarie.

Pe mine mă intrigă premiza. Una dintre primele drame de care am fost obsedat a fost Model de la SBS de la sfârșitul anilor 1990, cu Kim Nam-joo în rolul principal și So Ji-sub, în ​​rolul fratelui ei mai mic. Îmi amintesc și acuma cât de fascinat eram de poveste și de toate secretele acestei lumi a modelingului. Oricum, îmi plac atât Park Bo-gum, cât și Park So-Dam și ar fi minunat să-i vedem împreună într-o dramă, așa că sper că vor accepta!

Scris de Ha Myung-hee (Temperature of Love, Doctors) și regizat de Ahn Gil-ho (Watcher, Memories of Alhambra, Forest of Secrets), noua dramă Youth Records de la tvN este în prezent planificată să fie difuzată în 2020.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Actorul Song Joong-ki va deveni liber de contract de la începutul anului viitor

5 drame de la JTBC care vor fi difuzate în 2020 și pe care nu trebuie să le pierdem