in

Idolul stagiar interpretat de Kim Bo Ra perseverează în fața disperării în drama "Touch" de la Channel A

A fost lansat cel de-al doilea clip de prezentare pentru viitoarea dramă Touch de la Channel A . Drama va înfățișa o poveste de dragoste între Cha Jung Hyuk, un make-up artist împovărat de datorii interpretat de actorul Joo Sang-wook (Fates & Furies) și stagiarul ratat Han Soo Yeon, rol interpretat de actrița Kim Bo ra (Her Private Life).

Teaser-ul o prezintă pe Han Soo Yeon în timpul perioadei de pregaătire pentru a deveni idol. În ciuda faptului că a fost stagiar timp de zece ani, a rămas tot timpul ultima și nu a reușit să debuteze, Scenele din teaser ne arată situația ei nefericită, rămânând târziu pentru a exersa fără nicio speranță posibilă și confruntându-se cu posibilitatea ca ea să fi investit ani din viață într-un vis care nu se va putea realiza.

Batjocură și milă pot fi auzite de la diverse persoane în timp ce discută și o bârfesc pe Han Soo Yeon, în timp ce o vedem exersând într-o sală de dans. Își bat joc de înfățișarea ei, de talentul ei, și de faptul că e dintr-o familie săracă. Apoi, Han Soo Yeon este arătată stând pe o bordură cu toate lucrurile ei într-o cutie, sunând-o pe mama ei să-și ceară scuze.

Vocile de pe fundal continuă să se amuze de perseverența ei, în ciuda altora care au debutat înaintea ei, fiind păcălită de oamenii din jurul ei și ajungând la numărul trei pe o listă de căutare pe internet, în timp ce scenele sugerează că nu este pentru o cauză bună (o vedem în genunchi rugându-se de cineva care arată ca un manager, apoi o vedem bătându-se cu cineva). Toată lumea o încurajează să renunțe, dar dintr-o dată aceste batjocuri se transformă în urale, și în ultima scenă, o vedem strălucind pe scenă.

Din distribuție mai fac parte Han Da Gam, Lee Tae Hwan, Song Jae Hee, Kim Swang Shik, Lee Sang Ah, Yoon Hee Seok, Byun Jung Soo, Yeonwoo și Lime

Drama Touch va fi difuzată vineri și sâmbătă începând cu 3 Ianuarie 2020, fiind scrisă de Ahn Ho-kyung și regizată de Min Yeon-hong.

Sursă: Dramabeans

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Actorul Kim Sun-ho ne dezvăluie trauma severă prin care a trecut copil fiind.

Rapperul Black Nut condamnat definitiv pentru insulte sexuale la adresa cântăreței KittiB în versurile sale