in

LoveLove

14 drame ale anului 2020 adaptate după webtoon-uri

Featured

După dramele din 2018 și 2019 bazate pe webtoons, este timpul pentru 2020! Cum este deja octombrie 2019, dramele pentru anul viitor sunt anunțate puțin câte puțin.

În 2018 și 2019, au fost anunțate multe drame, dar unele nu au și o dată de lansare iar unele drame vor fi difuzate în 2020. Le puteți găsi pe toate în această listă.

Pentru multe din ele programate în 2020 încă lipsesc informații și confirmarea programului. Vom încerca pe cât posibil să vă ținem la curent cu actualizâri pe măsură ce apar.

Notă: s-ar putea ca unele drame să nu fie difuzate în 2020, ci chiar mai târziu, în funcție de planul de producție și de progres.

„Itaewon Class” / Status: Confirmată pentru 2020

S-a anunțat adaptarea webtoon-ului „Itaewon Class” (în coreeană „이태원 클라 쓰”). Această dramă spune povestea directorului general al unei companii de Food Service și a fiului său. Personajul principal și-a pierdut tatăl din cauza fiului acestui CEO și este singur. (Conform benzilor desenate) Visul său era să fie polițist, dar din cauza situației, a decis să se răzbune pentru moartea tatălui său devenind bogat. Încetul cu încetul, a încercat să-și atingă visul și a reușit să deschidă un pub. Ulterior, a devenit directorul general al companiei numită I.C. (Itaewon Class).

Producătorul dramei „Itaewon Class” este Kim SungYoon, el lucrând anterior pentru populara dramă „Love in the Moonlight”. Drama urmează să fie difuzată pe canalul de cablu JTBC în prima jumătate a anului 2020. Park SeoJoon, Kim DaMi și Yoo JaeMyung sunt actorii principali.

Linkuri Webtoon: coreeană / Nu este disponibilă oficial în engleză.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 21 Octombrie 2019

Featured

[K-Pop Release Map] – 22 Octombrie 2019