in

4 din fostele membre PRISTIN vor debuta într-un nou grup K-Pop

pristin

Patru din fostele membre PRISTIN se pare că se pregătesc să debuteze într-un grup nou!

Pe 18 octombrie, Newspim a raportat că Eunwoo, Roa, Yuha și Rena au semnat deja contracte exclusive cu o nouă agenție și se pregătesc să debuteze din nou. Conform relatărilor, au finalizat deja ședința foto pentru coperta albumului și filmările pentru videoclipul de debut.

Noul grup se pare că va include încă câțiva membri și urmează să debuteze în luna noiembrie.

Desființarea PRISTIN a fost anunțată în luna mai a acestui an. În iunie a fost raportat că unii dintre membri vor debuta împreună într-un grup nou dar rapoartele au fost repede negate de către o sursă apropiată de fosta trupă PRISTIN.

Așa cum vedem noi situația, acest lucru nu ar trebui să fie o mare surpriză, având în vedere că era de așteptat să se întâmple. Conform relatărilor videoclipul pentru debut este deja filmat, iar acest lucru a fost posibil pentru că fetele nu au avut nevoie să planifice ceva și nu ar fi ca și cum ar avea nevoie de multă pregătire.

Până la urmă ele au mai debutat odată și nu mai trebuie sa treacă prin perioada de stagiatură. În plus, ca agenți liberi care au deja un nume în spate, cu siguranță sunt capabile să aleagă cea mai bună soluție pentru viitorul lor, așa că ar trebui să fie interesant să vedem care va fi impactul noului debut.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 17 Octombrie 2019

Hyuna-Dawn

HyunA va concura în curând cu iubitul ei DAWN în topurile muzicale