in ,

[K-Pop Release Map] – 23 Septembrie 2019

Astăzi lansăm o serie de articole menite să țină iubitorii de K-Pop informați în legătură cu toate melodiile de debut și/sau comeback ale trupelor și artiștilor coreeni. Deși cel mai probabil consumatorii de K-Pop sunt deja la curent cu tot ceea ce este nou, suntem siguri că nu puteți ține sub observație zecile de case de discuri și companii de management din industria K-Pop, drept pentru care vom încerca aici pe daebak.ro să o facem în locul vostru.
Așa că, fără alte introduceri, să vedem ce a aparut nou astăzi .
Update

Twice – Feel Special

Domnișoarele de la TWICE se întorc oficial cu un nou single!
Astăzi 23 septembrie, grupul a lansat cel de-al optulea mini album “Feel Special”, și o melodie (însoțită de videoclip) cu același nume.

“Feel Special” este una dintre cele două single-uri scrise și compuse de J.Y. Park. De asemenea, a fost produsă și de “collapsedone”, cel care a fost și în spatele single-urilor “Knock Knock” și “What is Love?”. Versurile exprimă recunoștința față de persoana care le face să se simtă speciale chiar și în perioadele dificile.

Videoclipul acestui single are un concept mai atrăgător decât cele anterioare, imaginile impresionante ale fetelor fiind amplificate de stilul puternic glam.

Jessi – Who Dat B

Jessi revine de asemenea cu un nou single!
Tot astăzi, ea a lansat piesa “Who Dat B”, precum și videoclipul său oficial. Single-ul, primul produs alături de noua sa agenție P Nation, este o piesă cu puternice influențe de hip-hop care prezintă atât muzicalitatea sufletului lui Jessi, cât și încrederea în abilitățile ei de rapper. Versurile abordează felul în care rămâne fidelă cu ea însăși, în ciuda criticilor pe care le-ar putea primi de la cei care o urăsc.

“Who Dat B” a fost produsă de Brian Lee și Jessie Lauren Foutz, care au lucrat anterior cu DJ Snake, Justin Bieber, Camila Cabello, Post Malone și Fifth Harmony.

Jessi a interpretat single-ul prima dată pentru fanii ei printr-o transmisiune specială efectuată pe platforma V-Live, organizată cu o oră înainte de lansarea oficială a melodiei.

Lee Hae Ri – Heartache

Lee Hae Ri din Davichi a lansat astăzi primul ei single solo în aproape doi ani și jumătate.

Artista a lansat noul ei single “Heartache”, precum și videoclipul oficial. Single-ul este o baladă care a fost scrisă de ea însăși, cu versuri care tratează emoțiile sfâșietoare resimțite de o femeie ce trece printr-o despărțire. Piesa a fost compusă și de minGtion, care a lucrat anterior la melodia lui Taeyeon pentru coloana sonoră de la drama “Hotel Deluna”, dar și de Noheul, care a scris “Your Regards” a lui Ha Yea Song.

Update:

Tot astăzi au mai ieșit următoarele piese:

Narae Lee – Swimmer

Kwon Jin Ah – Shape of me

M.C THE MAX – Just Looking

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

IN2IT – IN2ITxION European Tour in Romania

„Arthdal Chronicles” va avea cel mai probabil și al doilea sezon