in

CuteCute LoveLove

„Arthdal Chronicles” va avea cel mai probabil și al doilea sezon

Drama fantastică „Arthdal ​​Chronicles” va reveni cel mai probabil cu un al doilea sezon, în ciuda popularității sale mai scăzute decât era de așteptat, a transmis tvN luni.

“Avem în vedere să facem un al doilea sezon”, a spus un oficial de la tvN. “Decizia nu a fost luată încă, dar posibilitatea este foarte mare.”

“Detaliile datei de filmare și difuzare a sezonului al doilea, cât și personalul și distribuția nu au fost încă decise”, a menționat ea.

„Arthdal Chronicles” este o dramă despre oamenii care trăiesc în orașul antic Arthdal aflat ​​într-un ținut mitic numit Arth și lupta lor pentru putere și pentru tronul primei națiuni fondate pe continent.

Drama de 18 episoade, disponibilă și pe Netflix, a încheiat duminica 22 Septembrie 2019 primul său sezon.

Distribuția sa magistrală, incluzând nume mari ca Jang Dong-gun și Song Joong-ki, plus bugetul său mare de producție (se presupune că 40 de miliarde KRW adică 33,7 milioane de dolari SUA), au atras așteptări mari în rândul fanilor dramelor coreene, atât acasă și în străinătate.

Dar ratingurile sale de vizionare s-au învârtit în jurul a 5-6% de la primul episod prezentat la 1 iunie. Episodul final a ajuns la 7,4%.

Sursă: Yonhap News

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 23 Septembrie 2019

MAMA (Mnet Asian Music Awards) 2019 va avea loc în Nagoya, Japonia, sfidând neînțelegerile diplomatice