in ,

MAMA (Mnet Asian Music Awards) 2019 va avea loc în Nagoya, Japonia, sfidând neînțelegerile diplomatice

Mnet Asian Music Awards (MAMA), cel mai mare eveniment de premiere a muzicii K-pop din Asia, a ales Nagoya, Japonia ca destinație pentru ceremonia sa din 2019, în ciuda profundelor neînțelegeri diplomatice între Seul și Tokyo.

MAMA 2019 este programată pentru 4 decembrie la Domul Nagoya ce are o capacitate de 30.000 de locuri, a declarat marți organizatorul, CJ ENM.

În ultimii doi ani, MAMA a fost găzduită ca un eveniment de trei zile în trei orașe diferite din Asia, inclusiv Hong Kong, dar CJ ENM a redus-o la un eveniment de o singură zi pentru 2019, pe fondul protestelor politice în curs de desfășurare în Hong Kong.

Totuși, alegerea orașului Nagoya ca destinație a fost făcută sfindând neînțelegerile diplomatice și comerciale între Coreea de Sud și Japonia.

Consensul a fost că schimbul civil și cultural ar trebui să fie tratat separat, și să continue independent de problemele politice.
MAMA și-a impus fără îndoială prezența, ca cel mai proeminent eveniment muzical din Asia … și va încerca să ajute K-pop-ul și muzica din Asia să treacă granițele tărilor și culturii pentru a deveni un curent global

Shin Hyung-Gwan , executiv CJ ENM

MAMA a început pentru prima dată ca “Mnet Video Music Awards” de către canalul de muzică pe cablu al gigantului de divertisment, Mnet, în 1999, ca o ceremonie locală de premiere a muzicii.

Influențați de continua creștere în popularitate a K-pop-ului în Asia, CJ ENM a redenumit ceremonia “MAMA” în 2009 și, începând cu anul următor, a organizat festivalul de premiere a muzicii K-pop și în afara Coreei de Sud, inclusiv în Macau în 2010, urmat de Singapore și Hong Kong.

CJ va anunța line-upul pentru MAMA 2019 imediat ce va fi definitivat, a mai spus compania.

Sursă: Yonhap News

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

„Arthdal Chronicles” va avea cel mai probabil și al doilea sezon

K-Pop Release Map

[K-Pop Release Map] – 24 Septembrie 2019