in

CuteCute AngryAngry CryCry LOLLOL LoveLove OMGOMG

Excepția de la serviciul militar obligatoriu pentru BTS posibilă: ministru

BTS

Idoli K-pop, cum ar fi BTS, ar putea fi exceptate de la serviciul militar obligatoriu.

Noh Hyeong-ouk, ministrul Biroului de Coordonare a Politicilor Guvernului, a declarat vineri că este necesară o revizuire specială pentru a determina dacă membrii trupei de băieți ar trebui să servească în armată.

Comentariul său vine la aproximativ o lună după ce oficialii organismului de reformă a sistemului militar au declarat că au fost de acord să nu extindă o scutire existentă. În prezent, scutirile militare sunt acordate numai câștigătorilor de premii ale anumitor concursuri, în majoritate evenimente de muzică clasică occidentaă și tradițională coreeană, precum și sportivilor care câștigă orice medalii olimpice sau medalii de aur la Jocurile Asiatice.

Întrebat la un audit parlamentar dacă consideră că unele vedete K-pop merită și ele privilegiul, Noh a spus că sistemul militar ar trebui să reflecte vremurile actuale, iar ministerul trebuie să revizuiască ideea.

Corectitudinea sistemului – susținută de o lege introdusă în 1973 – a fost pusă la îndoială anul trecut după succesul global al BTS. Unii parlamentari, inclusiv Ha Tae-keung, din partea opoziției, respectiv Partidul Bareunmirae, au cerut reformă.

Jin, 26 de ani, cel mai vechi membru al BTS, este de așteptat să-și înceapă îndatorirea militară în curând.

Dacă cele spuse de către Noh Hyeong-ouk se vor adeveri, atunci înseamnă că vom avea muzică non-stop de la BTS, sau cel puțin atâta timp cât vor produce ei. Suntem siguri ca aceste vești bucură foarte mulți fani BTS. “More ARMY without ARMY”

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Featured

[K-Pop Release Map] – 19-20 Octombrie 2019

Taeyeon Purpose

Taeyeon va organiza o expoziție specială pentru a sărbători lansarea noului album