in ,

Festivalul Kimchi 2019

Seoul Kimchi Festival

Ediția de anul acesta a festivalului organizat în Coreea de Sud pentru pregătirea celebrului kimchi va avea loc în Seoul Plaza, între 1 și 3 noiembrie.

La principalul eveniment din programul acestei manifestări își dau mâna peste 5000 de cetățeni pentru a amesteca mai mult de 50 de tone de varză, în Seoul Plaza. Kimchi astfel pregătit, va fi ditribuit la 20.000 de familii aflate în dificultate prin intermediul Consiliului pentru Asistență Socială și al Băncii pentru Alimente din Seul.

Cei care doresc să participe la eveniment, chiar dacă n-au mai făcut asta niciodată, pot să meargă liniștiți. Maeștrii în pregătirea celebrului fel de mancare vor fi acolo ca să-i învețe ”cum se face”.

Cunoscut sub numele de “kimjang”, procesul prin care se pregătește și se împarte kimchi in Coreea de Sud este înscris în Patrimoniul Cultural al UNESCO din 2013.

Participarea nu este lăsată la voia întâmplării. Bine organizați, așa cum au demonstrat-o în tot ce fac, responsabilii coreeni invită participanții să se înscrie până pe data de 25 octombrie, la ora 13:00. Ce ziceți, mergem și noi? 😁

Sursă: I Se💖ul U

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

The King: The eternal monarch

Lee Min Ho & Kim Go Eun au început filmările pentru drama „The King: The Eternal Monarch”

Extraordinary You

Coloana sonoră a serialului “Extraordinary You” a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube