in ,

LoveLove

Fin.K.L va lansa mâine o nouă melodie pentru prima dată în 14 ani

Fin.K.L este (deși poate mulți fani k-pop mai tineri nu știu) un legendar grup de fete care este creditat ca unul dintre fondatorii conceptului de grup de fete în istoria K-Pop-ului. Fin.K.L a debutat ca grup în 1998 și s-au desființat în 2005. Cu toate acestea, “reginele originale” (așa cum sunt numite membrele grupului pe rețelele de socializare) revin cu o nouă melodie!

Fin.K.L a decis să lanseze o nouă piesă și nu un remake pentru a sărbători reîntâlnirea lor după 14 ani.

În ziua de 8 septembrie în timpul emisiunii „Camping Club”, cele patru membre ale legendarului grup de fete din prima generație K-Pop, s-au adunat în interiorul unei săli de practică pentru a se întâlni cu cântărețul și compozitorul Kim Hyun Chul. Scopul întâlnirii nu a fost altul decât să-i ceară o favoare specială, în calitate de prieten de mult timp al lui Lee Hyori, și anume, să le compună un nou cântec pentru reuniunea de 14 ani. Muzica compusă de Kim Hyun Chul va fi însoțită de versurile care vor fi scrise în întregime de Lee Hyori, Joohyun, Jin și Yuri. După ce melodia va fi finalizată, va fi prima piesă nouă lansată de Fin.K.L in ultimii 14 ani.

Kim Hyun Chul, Lee Hyori, Joohyun, Jin, Yuri

Lee Hyori, în calitate de lider al grupului, a împărtășit motivul pentru care au simțit că trebuie să revină cu o nouă melodie: „ar fi prea clișeic să cântăm piesele noastre vechi după ce ne-am reunit pentru acest program”. După difuzarea episodului, mulți internauți au scris pe rețelele de socializare că au așteptat acest moment foarte multă vreme și că anticipau vestea.

Astăzi 20 septembrie, presa din Coreea a raportat că melodia pe care fetele din Fin.K.L o vor lansa, se numește „La fel ca și cântecul care rămâne” (traducere literală), compusă și produsă de muzicianul Kim Hyun Chul cu versuri scrise chiar de membrii grupului. După cum am scris mai sus, grupul a venit cu ideea de a lansa o nouă piesă pentru prima dată în 14 ani, în timp ce participau la reality show-ul „Camping Club” difuzat pe JTBC.

Pe coperta albumului, o imagine ilustrată a celor patru fete adunate în jurul focului de tabără, dau indicii spectatorilor despre scenele memorabile din reality show-ul în cadrul căruia au luat decizia să revină cu o nouă melodie. Acest nou cântec de la Fin.K.L va fi lansat pe 22 septembrie, la 6 PM KST.

Sunteți încântați să auziți noul cântec mâine? Noi cu siguranță DA! Spune-ne părerea ta în comentarii.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Moon Geun Young, Kim Seon Ho și nu numai, sunt sub acoperire ca civili într-un nou poster pentru “Catch the Ghost”

Poliția decide să renunțe la acuzațiile de proxenetism împotriva fostului șef YG