in , ,

LoveLove

Lee Soo Man anunță un concert global pentru combaterea sărăciei, cu artiști ca EXO, Coldplay, Usher și Alicia Keys

Global Citizens

SM Entertainment și Lee Soo Man vor găzdui un concert global în 2020 pentru a lupta împotriva sărăciei din întreaga lume.

Lee Soo Man a participat la cea mai recentă întâlnire a “Global Citizens”, un grup care aduce încearcă să facă lumea să conștientizeze amploarea sărăciei sociale peste tot în lume. Grupul este creat de “Global Poverty Project“, care reunește lideri, guverne și filantropi din 193 de state membre ale Națiunilor Unite și speră să abordeze probleme precum schimbările climatice și sărăcia.

Grupul a strâns peste 10 trilioane KRW (8.319.200.000 USD) în perioada 2011-2017 și încă 4 trilioane KRW (3.327.680.000 USD) doar în 2018.

În cadrul întâlnirii, Lee Soo Man a anunțat că SM Entertainment va găzdui cel mai mare spectacol de caritate organizat până acuma de către Global Citizens, ce va fi numit 2020 Global Goal Live: The possible dream. Concertele vor avea loc simultan pe 5 continente: America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Africa. Concertul din America de Nord va avea loc la New York, Statele Unite, iar concertul din Africa va avea loc în Lagos, Nigeria. Locațiile rămase vor fi confirmate la o dată ulterioară. Concertele vor fi difuzate pentru un total de 10 ore.

Lista artiștilor ce vor fi cap de afiș a fost, de asemenea, dezvăluită în avans și îi include pe EXO, Coldplay, Metallica, Muse, Usher, Red Hot Chili Peppers, Alicia Keys, Billie Eilish și Pharrell Williams. Lista completă a artiștilor care participă la concertul organizat pe fiecare continent va fi dezvăluită la o dată ulterioară.

Lee Soo Man a participat la evenimentul de lansare al Global Goal Live 2020: The Possible Dream împreună cu alte nume grele din industria divertismentului, cum ar fi Coldplay, Hugh Jackman, Alicia Keys, Usher și Pharrell Williams.

În cele din urmă, el a adăugat că este foarte onoarat să poată participa la un eveniment atât de prestigios.

În numele continentului Asia, sunt mândru că pot colabora cu Global Citizens pentru a aborda probleme precum sărăcia și schimbările climatice în lumea în care trăim.

Când am înființat SM Entertainment acum 25 de ani, obiectivul meu a fost să creez un artist K-Pop care să inspire și să adune tinerii din întreaga lume. Și chiar acum, K-Pop transmite speranță și inspirație oamenilor din întreaga lume. SM Entertainment și cu mine încercăm să-i inspirăm pe tinerii din toate colțurile lumii.

Cu artiștii noștri și o platformă specială pentru a reprezenta Asia, credem că putem ajuta la atingerea obiectivelor Global Citizens .

Lee Soo Man

Comments

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Goo Hye Sun dezvăluie noua ei melodie despre căsătoria și divorțul cu Ahn Jae Hyun

[K-Pop Release Map] – 27 Septembrie 2019