in ,

OMGOMG

Poliția a confirmat că rezultatele „Produce X 101” au fost modificate

S-a dezvăluit că poliția investighează presupusa manipulare a votului rezultatelor finale ale Produce X 101 și au descoperit că rezultatele finale în favoarea X1 au fost într-adevăr măsluite. S-au găsit dovezi circumstanțiale care arată că clasamentele finale ale unora dintre membrii care au fost votați în X1 și a celor eliminați au fost inversate.

Potrivit unui raport exclusiv al No Cut News despre rezultatele anchetei, echipa de investigare cibernetică a Agenției de Poliție Metropolitană din Seul a descoperit că unii dintre cei 11 stagiari care au fost votați în X1 au primit voturi care ar fi trebuit să aparțină altor cursanți. Poliția crede că există 2 sau 3 membri care au fost adăugați în X1 prin această metodă. Cei 2 sau 3 membri ai X1 despre care se crede că au fost adăugați la X1 din cauza manipulării voturilor nu au fost încă identificați și nici cursanții care au fost eliminați ca parte a manipulării.

Poliția consideră că aceste modificări în clasament au fost făcute ilegal și i-au citat pe managerul de producție și alți membri ai personalului de producție sub acuzația de obstrucționare a activității. De asemenea, aceștia examinează dacă s-au efectuat sau nu tranzacții monetare între agențiile stagiarilor și echipa de producție referitoare la manipularea votului.

Mai devreme, poliția a percheziționat sediile Woollim Entertainment, Starship Entertainment și MBK Entertainment în legătură cu scandalul de manipulare a voturilor.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Bucătăria DAEBAK – Jajangmyeon

[K-Pop Release Map] – 1 Octombrie 2019