in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Taemin face istorie debutând în 3 generații de K-Pop diferite

Taemin este un artist talentat de la SM Entertainment și considerat unul dintre cei mai buni dansatori din industrie. Debutul său extrem de mediatizat cu SuperM pe 4 octombrie a fost doar unul dintre debuturile pe care le-a experimentat. De fapt, a debutat de patru ori și, întâmplător, în diferite generații de K-Pop!

1. SHINee

Primul debut al lui Taemin a fost cu grupul său SHINee pe 25 mai 2008. Ei au câștigat o popurlaritate imensă cu melodia lor emblematică „Replay”, care este o melodie captivantă, ce a devenit un adevărat succes, în special în rândul audienței adulte feminine din cauza versului „Nuna (sora mai mare), ești atât de drăguță”.. SHINee a devenit cunoscut ca unul dintre cele mai bune grupuri de K-Pop, Taemin fiind tot timpul în față, fiind supranumit maknae-ul “mașina de dans”.

SHINee aparține, cel mai probabil, celei de-a doua generații de K-Pop (spre sfârșitul ei), alături de grupuri precum Generation Girls, Super Junior și 2PM.

2. YOUNIQUE

În timp ce YOUNIQUE a fost, din punct de vedere tehnic, un sub-unit, ei și-au pus amprenta în mod remarcabil asupra scenei de divertisment din Coreea. Format din legendele dansului din SM Entertainment, la debutul lor în 2012, Taemin împreună cu Eunhyuk din Super Junior și Henry din Super Junior-M, Kai și Luhan din EXO și Hyoyeon din Girls’s Generation au rămas memorabili cu interpretarea melodiei „MAXSTEP“

YOUNIQUE a aparținut celei de-a treia generații de K-Pop împreună cu EXO, AOA, B.A.P și alții. YOUNIQUE a fost dealtfel prima trupa din care Taemin a făcut parte împreună cu Kai, cea de-a doua fiind în 2019 SuperM.

3. Debutul solo

Taemin și-a făcut debutul solo cu mini albumul ACE și piesa titulară „Danger” pe 13 august 2014. Coregrafia pentru „Danger” a fost creată de coregraful american Ian Eastwood și echipa de regie SM BeatBurger. Taemin chiar a avut nevoie să folosească un studio de dans în L.A. pentru a învăța coregrafia.

Debutul său solo a fost considerat ca trecând sub a treia generație de K-Pop având loc în 2014.

4. SuperM

În cele din urmă, Taemin a debutat din nou, de această dată în a patra și actuala generație de K-Pop, în cadrul trupei SuperM care-i include pe Taemin din Shinee, Baekhyun și Kai de la Exo, Taeyong și Mark din NCT 127 și Ten și Lucas din WayV.

Melodia de debut de la SuperM este Jopping, iar momentan trupa este în turneu în Statele Unite ale Americii.

Este uimitor cum Taemin este incontestabil unul dintre cei mai mari idoli din K-Pop chiar și la mai mult de 10 ani de la debutul său!

Sursă: Koreaboo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 5-6 Octombrie 2019

Cele mai populare drame în weekend-ul 4-6 Octombrie 2019