in

CuteCute AngryAngry CryCry LOLLOL LoveLove OMGOMG

Vrei un nume coreean? Orașul Seul îți dă unul

Guvernul orașului Seoul a declarat luni că a lansat un program pilot pentru a da străinilor nume coreene ca parte a eforturilor de promovare a alfabetului coreean, a informat agenția de știri Yonhap.

Programul, intitulat „Nume coreene pentru non-coreeni”, este disponibil străinilor care au reședința în afara Coreei de Sud și sunt interesați de cultura coreeană, a spus Park Jin Young, un oficial al orașului Seul responsabil cu comunicarea.

Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul în limba engleză al orașului Seul sau folosind link-ul de la sfârșitul articolului, și trimis prin e-mail la adresa english@seoul.go.kr.

Dintre solicitanți, cinci până la 10 străini vor fi selectați în fiecare lună după ce se vor lua în considerare motivele pentru care au solicitat nume coreene.

Guvernul din Seul, în colaborare cu Institutul King Sejong și alte organizații, va numi candidații selectați în limba coreeană.

Primarul orașului Seul, Park Won-soon, va oferi primului solicitant de succes un certificat cu numele coreean al persoanei scrise de acesta, potrivit oficialului.

Pentru a descărca formularul de înscriere vă rugăm vizitați http://english.seoul.go.kr/do-you-want-a-korean-name-well-give-you-one/ sau dați click pe butonul de mai jos.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

28-29 Septembrie

[K-Pop Release map] – 28-29 Septembrie 2019

Lee Hong-gi din F.T. Island se înrolează în armată