in ,

LoveLove

“Workaholic” de la BOL4 devine a doua melodie din 2019 care înscrie un Perfect All-Kill

Deși în ultima vreme, să vezi un all-kill in topurile coreene se întâmplă destul de rar, BOL4 a reușit să obțină un Perfect All-Kill cu noua lor piesă “Workaholic”!

O melodie înregistrează un “perfect all-kill” atunci când este pe locul 1 în topurile zilnice și în timp real pe Melon, Genie, Bugs, Mnet, Naver și Soribada, diagrama de la Flo în timp real și graficul săptămânal și în timp real al iChart de la Instiz. Titlurile Perfect-all-kill (precum și toate celelalte all-kills (AK/RAK) certificate, în care o melodie este pe locul 1 în toate topurile, cu excepția graficului săptămânal iChart) au fost foarte rare în acest an, ceea ce este în mare parte atribuit modificărilor în modul în care unele grafice își calculează clasamentul și adăugarea graficului Flo în martie. Singura melodie care a mai obținut anul acesta perfect a fost hitul “Boy With Luv” de la BTS cu Halsey în aprilie.

Pe 10 septembrie, duo-ul supranumit “monstrul digital” BOL4 și-a lansat noul mini album “Two Five” și odată cu el piesa titulară “Workaholic”. S-a ridicat rapid în clasamentul multor topuri în timp real, iar pe 17 septembrie a obținut statutul de Perfect All-Kill!

Trebuie de asemenea sa amintim că, în octombrie, Naver Music și Mnet vor fi eliminate din iChart, deoarece serviciile lor se vor inchide după care Mnet se va combina cu Genie Music.

Felicitări pentru BOL4!

Mai jos vă invităm să ascultați “Workaholic”, atât videoclipul cât și versiunea Live Vocals.

[MR은 거들 뿐 (Vocals Only Live)] 볼빨간사춘기 (BOL4) – 워커홀릭 (Workaholic)

Feel the sweet voices of #BOL4(볼빨간사춘기) ! (※ Please put on your earphones 🎧) #Workaholic #VocalsOnlyLivePosted by 1theK (원더케이) on Tuesday, September 10, 2019

Sursă: Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Jang Dong Yoon și Kim So Hyun evocă o emoționantă poveste de iubire în noul poster pentru “Tale Of Nok-Du”

Moon Geun Young, Kim Seon Ho și nu numai, sunt sub acoperire ca civili într-un nou poster pentru “Catch the Ghost”