in ,

AngryAngry OMGOMG

YG criticat că nu și-a cerut scuze pentru că BLACKPINK l-a făcut pe David Beckham să aștepte.

Bechkam - Blackpink
Bechkam - Blackpink

Trupa BLACKPINK a fost prinsă într-o controversă atunci când mai multe știri au susținut că au întârziat la un eveniment promoțional în care s-au întâlnit cu David Beckham în fața presei.

Evenimentul a început cu interviul și ședința foto solo a lui David Beckham, care a avut loc la timp. Următorul eveniment trebuia să fie atunci când BLACKPINK l-a întâlnit pe David Beckham pentru prima dată, dar se pare că BLACKPINK a ajuns cu peste 20 de minute întârziere la eveniment. Rapoartele susțin că o mare parte din reporterii care așteptau să-i vadă pe David Beckham și pe BLACKPINK, au plecat, deoarece grupul nu a ajuns la timp.

Cu toate că presupusa întârziere a devenit rapid un subiect important, YG Entertainment nu a făcut nici o declarație cu privire la poziția lor asupra controversei.
În schimb, fanii Blackpink (numiți BLINKS) s-au unit pentru a apăra grupul, oferind fotografii ca dovadă că fetele au ajuns la timp și nu au fost cauza întârzierii evenimentului.

Cu toate acestea, reporterii care se presupune că erau acolo la fața locului au fost intervievați și au susținut în continuare că BLACKPINK a întârziat într-adevăr.

Este adevărat că BLACKPINK a ajuns cu aproximativ 20 de minute mai târziu. Ele au fost motivul pentru care evenimentul a fost întârziat.

Reporter

Reprezentantul evenimentului și-a exprimat, de asemenea, dezamăgirea că punctele de interes ale evenimentului au fost umbrite de dezbaterea dacă BLACKPINK a întârziat sau nu.

Acest eveniment promoțional urma să sărbătorească sosirea lui David Beckham în Coreea pentru promovarea brand-ului, dar din nefericire întârzierea BLACKPINK a devenit un subiect mai important.

Reprezentantul evenimentului

apoartele de știri și internauții critică YG Entertainment pentru că nu au prezentat o scuză sau să încerce să explice ce s-a întâmplat și din punctul de vedere al BLACKPINK.

Rapoartele susțin că ar trebui să fie ușor să se soluționeze problema , dacă YG ar fi raportat pur și simplu că presupusa întârziere nu este adevărată sau să își ceară scuze în numele grupului în cazul în care întârzierea este reală.

Având în vedere cum punctualitatea este un semn de respect în cultura coreeană, BLACKPINK continuă să se confrunte cu reacții adverse în legătură cu o problemă ce poate fi soluționată printr-o simplă declarație a YG Entertainment.

„Știu că vor fi criticați indiferent de ceea ce fac, așa că nu fac nimic în acest sens”
„YG a făcut pur și simplu ceea ce face YG, iar BLACKPINK a făcut pur și simplu ceea ce face BLACKPINK”
„Ce altceva te-ai aștepta de la acești gangsteri”
“Desigur. Este YG despre care vorbim. “
„David Beckham este singura persoană care și-a îmbunătățit imaginea din cauza întârzierii lor”
“Doar pentru că David Beckham s-a retras cu mult timp în urmă ㅋㅋㅋ Probabil Blackpink crede că îl pot trata cu o lipsă totală de respect ㅋㅋㅋ”
– K-Netizens

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 9 Octombrie 2019

Bae Suzy

Bae Suzy desemnată ca cea mai frumoasă actriță coreeană pe portalul Naver