in ,

CuteCute LoveLove OMGOMG

22 de drame coreene care vor ieși până la sfârșitul lui 2019 și pe care nu trebuie să le ratăm

3. Love Is Beautiful, Life is Wonderful – Septembrie 28

Rezumat:

Viața este grea, dar găsirea iubirii și a fericirii poate părea câteodată aproape imposibilă. Acesta este motivul pentru care unii, precum Kim Seol Ah, au decis să se concentreze pe o carieră, mai degrabă decât să piardă timpul și energia pe relațiile care inevitabil se termină în dezastru. O femeie de succes în carieră, Seol Ah pare să le aibă pe toate la exterior, dar la interior, încă tânjește unicul lucru care o va face cu adevărat fericită.

Dar Seol Ah nu este singura care luptă. Fiul cel mai mare al familiei sale, Moon Tae Rang, este un tânăr bucătar care se străduiește să sprijine oamenii pe care îi iubește cel mai mult în timp ce încearcă să-și urmeze visele. Își iubește sincer familia, dar care are un mod de a-i îngreuna viața uneori.

Kim Chung Ah știe totul despre ce înseamnă greul. După ce a petrecut ultimii opt ani studiind pentru examenul de serviciu public, a renunțat la orice speranțe de întâlnire și căsătorie. Oricât i-ar plăcea să se căsătorească și să aibă o familie într-o zi, singurul lucru la care are timp să se gândească acum este să muncească din greu pentru a putea trece examenul care urmează.

În celălalt capăt al spectrului, Goo Joon Hwi nu are absolut niciun interes pentru căsătorie, relații sau afacerile altor oameni. Concentrat complet pe el însuși și munca sa, Joon Hwi și-ar putea petrece fericit restul vieții singur, sau așa crede el…

Plecând într-o călătorie neașteptată spre iubire, patru suflete constată că iubirea și fericirea se manifestă adesea în viață atunci când le aștepți cel mai puțin.

Distribuție:

Comments

Lasă un răspuns

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Monsta X îi învăță pe cei de la Allure cum să spune „mască facială” în coreeană

IN2IT – IN2ITxION European Tour in Romania