in , ,

Monsta X îi învăță pe cei de la Allure cum să spune „mască facială” în coreeană

Revista Allure i-a rugat pe membrii Monsta X să încerce nouă lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum, cum ar fi să interpreteze o melodie în timp ce poartă măști de buze și să facă body rolls în timp ce aplică balsam de buze. Rezultatele sunt pur și simplu magice, din domeniul frumusețea-întâlnește-K-pop.

După un joc intens în șase persoane (membrii Monsta X) de Piatră, Hârtie, Foarfece (Kawi Bawi Bo în coreeană), Minhyuk a fost declarat cel învins. Pedeapsa lui: să încerce să cânte cel mai recent single al lui Monsta X, „Who Do You Love?” cu o mască de buze Tony Moly aplicată.

La început, peticul de gel cu nuanțe de gumă de mestecat nu a vrut să stea lipit pe buzele lui Minhyuk (probabil este mai potrivit să stai întins în pat după aplicare). Cu toate acestea, Minhyuk a reușit să țină masca de buze la locul ei când i-a venit rândul să cânte. Dar cuvintele versurilor erau înăbușite de mască, așa că, în cele din urmă, a smuls-o de pe buze și a fluturat-o în aer.

Această provocare amuzantă a fost una dintre cele nouă pe care grupul de K-pop Monsta X a încercat-o în timpul filmării cu Allure. În timp ce erau în New York pentru turneul lor mondial “We Are Here”, băieții s-au oprit la studioul Allure și am venit înarmați cu o listă de nouă lucruri pe care nu le-au mai făcut niciodată. În iulie 2018, Devon (reporterul Allure) i-a intervievat pe cei șapte membri și de atunci a mai discutat cu ei de câteva ori, așa că a avut avut o idee destul de bună despre ce ar funcționa cel mai bine pentru băieții din Monsta X.

Au început prestația așa cum trebuie – body rolling. Dansatorii pricepuți nu au nicio problemă să execute această mișcare extrem de dificilă, așa că Devon a adăugat un element de complexitate, înmânându-le balsamurile de buze, în mod special, ediția limitată a lui Tony Moly, Monsta X Lip Care Sticks, pentru a-l aplica în același timp în care dansează. La un moment dat, I.M a mușcat din greșeală din balsamul lui de buze, ceea ce cred că este un risc profesional atunci când ești un interpret care este și fața unui brand K-beauty (Tony Moly). Devon a observat deasemenea că unul din băieți a decorat accidental fața altui membru cu cremă de mâini din tubul aruncat pe un sacou de mătase Yves Saint Laurent. (Vă voi lăsa să ghiciți cine s-a supărat că i s-a întâmplat asta.)

Trei dintre membrii, inclusiv mereu răbdătorul Kihyun, au învățat-o pe Mel (producătoarea Allure) cum să spună parfum, săpun și mască de față în coreeană, în timp ce, ceilalți i-au instruit pe toți din echipa Allure să facă cum să execute antrenamentul lor preferat. Din păcate Wonho nu a luat parte la această întâlnire distractivă, dar dat fiind faptul că nu se simțea bine, nu a putut participa.

Puteți urmări cât de tare s-au distrat cei de la Allure cu Monsta X în videoclipul de mai jos.

Sursă: Allure

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Poliția decide să renunțe la acuzațiile de proxenetism împotriva fostului șef YG

Filme 2019

22 de drame coreene care vor ieși până la sfârșitul lui 2019 și pe care nu trebuie să le ratăm