in ,

CuteCute LoveLove OMGOMG

22 de drame coreene care vor ieși până la sfârșitul lui 2019 și pe care nu trebuie să le ratăm

4. Melting Me Softly – Septembrie 28

Rezumat:

Este o poveste despre un bărbat și o femeie care au participat la un proiect ce presupune că vor fi criogenați timp de doar 24 de ore, ca în cele din urmă să fie treziți 20 de ani mai târziu în urma unui complot misterioas.
Odată dezghețați, cei doi experimentează un efect secundar periculos al experimentului, din cauza căruia trebuie să mențină o temperatură a corpului de 31,5 grade Celsius (aproximativ 88,7 grade Fahrenheit) pentru a supraviețui. Adăugând la poveste și încălzirea inimilor lor din considerente romantice, cei doi protagoniști se găsesc într-o situație foarte delicată.
Ma Dong Chan este un producător de spectacole de varietăţi, care face hituri din fiecare spectacol pe care îl creează. El decide să participe personal la emisiunea sa numită „Frozen Human Project”, dar în loc să se trezească 24 de ore mai târziu, când deschide ochii au trecut deja 20 de ani. Toți cei cunoscuți au îmbătrânit 20 de ani, în timp ce el și-a menținut fizicul și tinerețea perfectă dinaintea criogenării.

Distribuție:

Comments

Lasă un răspuns

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Monsta X îi învăță pe cei de la Allure cum să spune „mască facială” în coreeană

IN2IT – IN2ITxION European Tour in Romania