in

CuteCute LoveLove

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre distribuția dramei „Extraordinary You”

Extraordinary You

Drama „Extraordinary You” a început pe 2 octombrie și a furat deja inimile multor spectatori. Drama spune povestea unei fete care își dă seama că este un personaj secundar din interiorul unui manga romantic numit „Secret”. Ea încearcă să schimbe povestea fixă pentru dragostea și viața ei.

Această drama romantică fantastică se bazează pe webtoon-ul „July Found By Chance”. Kim Hye Yoon, RoWoon din SF9, NaEun din APRIL, Lee Jae Wook, Kim Young Dae, Jung Gun Joo și Lee Tae Ri sunt actorii principali. Pentru mai multe informații despre dramă și webtoon, descrierea personajelor, afișe și teaser, puteți consulta distribuția și rezumatul nostru aici.

Vezi care sunt aceste 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre distribuție.

1 – Primul rol principal al lui RoWoon din SF9

RoWoon a jucat pentru prima dată un rol ca unul dintre actorii principali într-o mică dramă web „Click Your Heart” produs de FNC când SF9 a debutat cu membrii SF9 și AOA.

După aceea, a continuat să-și îmbunătățească abilitățile de actorie și a obținut roluri secundare în „School 2017” (2017), „About time” (2018) și „Where stars land” (2018).

În cel mai recent, el a câștigat atenția publicului cu rolul lui Go Eun Sub, care are o dragoste unilaterală pentru personajul feminin principal, interpretat de Chae Soo Bin.

Credit imagine – KBS / tvN / SBS

„Extraordinary You” este primul rol principal al RoWoon într-o dramă.

2 – A doua oară când Kim Hye Yoon joacă alături de un membru SF9

Kim Hye Yoon a devenit faimoasă pentru rolul din „SKY Castle”. În dramă, ea era îndrăgostită de Hwang Woo Joo, rol interpretat de Chani din SF9. RoWoon este al doilea membru SF9 cu care joacă în aceeași dramă.

3 – Toți actorii sunt începători cu excepția lui Lee Tae Ri

Cu excepția lui Lee Tae Ri care a debutat în 1998, restul actorilor au debutat recent: Kim Hye Yoon în 2013, RoWoon în 2016, NaEun în 2015, Lee Jae Wook în 2018, Kim Young Dae în 2017 și Jung Gun Joo în 2017.

4 – Înălțimea medie a celor 5 actori principali este de 186 cm

Toți actorii dramei sunt înalți, RoWoon având 190,5 cm (potrivit celor spuse de el), Jung Gun Joo 187 cm, Lee Jae Wook 187 cm, Kim Young Dae 185 cm și Lee Tae Ri 181 cm. Înălțimea medie este de 186,1 cm!

Credit imagine – MBC
Credit imagine – MBC
5 – RoWoon a avut prima audiție pentru Baek Kyung, interpretată de Lee Jae Wook

În timpul conferinței de presă, RoWoon a menționat că a avut audiții și întâlniri de aproximativ 5-6 ori cu regizorul înainte de filmare.

La început, el a avut o audiție pentru rolul lui Baek Kyung, acum interpretat de Lee JaeWook. În scenariu, nu există aproape nici o explicație despre Haru, dar cu timpul a ajuns să învețe calitățile personajului său actual.

Credit imagine – MBC V-Live
6 – Toți actorii sunt apropiați și prieteni și se distrează de minune pe platourile de filmare

RoWoon și ceilalți actori au menționat că se distrează mult în timpul filmărilor și speră că telespectatorii vor putea să vadă acest lucru pe ecran. De asemenea, au menționat de mai multe ori că sunt apropiați unul de celălalt. Vârstele actorilor sunt, de asemenea, destul de apropiate. RoWoon și Hye Yoon s-au născut în 1996 și Lee Jae Wook s-a născut în 1998.

Credit imagine – MBC

În scena postate de MBC, ei pot fi văzuți glumind și tachinându-se reciproc. Kim Hye Yoon are 160 cm și este minusculă în comparație cu actorii de sex masculin cu o diferență de aproximativ 30 cm. RoWoon a tachinat-o despre faptul că este adorabilă cu înălțimea ei și a fost văzută lovindu-l în glumă în brațe. Setul pare plin de viață și prietenos!

7 – Toți actorii începători sunt adorabili de emoționați

În cadrul conferinței de presă, actorii pot fi văzuți având trac, în special RoWoon, NaEun și Kim Young Dae. Dar toțo sunt absolut adorabili. O conferință de presă nu este o sarcină ușoară, dar au dus acest eveniment până la capăt cu succes.

Puteți vedea emoțiile si tracul actorilor în înregistrarea de mai jos.

Sursă: KPopmap

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Kim Sohee

Kim Sohee din „Produce 101” este noul membru al trupei NATURE

[K-Pop Release Map] – 8 Octombrie 2019