in

Se pare că Lee Yi Kyung a fost distribuit în viitoarea dramă „Wife’s Bed” de la tvN

LeeYiKyung

Este posibil ca Lee Yi Kyung să fi găsit următorul său proiect!

Potrivit mai multor surse din industrie, Lee Yi Kyung a fost distribuit în rolul masculin principal al viitoarei drame tvN „Wife’s Bed” (traducere literală). Este o dramă cu un singur act, care face parte din seria tvN „Drama Stage 2020”.

Se spune că „Wife’s Bed” este o comedie neagră care spune povestea unor oameni care și-au pierdut persoanele dragi și care încearcă să depășească tristețea în felul lor. Lee Yi Kyung va interpreta rolul lui Shim Jung Woo a cărui soție a murit într-un accident de mașină în ziua nunții lor. Shim Jung Woo trăiește o viață fără scop la mai mult de un an după moartea soției sale, iar el ajunge să se mute în casa familiei soției sale.

Lee Yi Kyung a jucat anul trecut în „Partners for Justice 2” de la MBC, iar actorul apare în prezent în „Player” de la XtvN. Telespectatorii din Romania îl mai știu probabil și din serialul Welcome to Waikiki și continuarea lui, Welcome to Waikiki 2.

„Drama Stage” a revenit cu cel de-al treilea sezon în acest an, iar sezonul următor intenționează să prezinte un total de 10 drame. „Wife’s Bed” este programat să fie difuzat în decembrie.

Urmăriți-ne pentru actualizări!

Sursă: Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

V-feat

Fandom-ul ARMY sărbătorește „I Purple You Day”

[K-Pop Release Map] – 13 Noiembrie 2019