in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Fandom-ul ARMY sărbătorește „I Purple You Day”

V-feat

Este o moștenire de la V din BTS pentru fanii BTS.

În urmă cu trei ani, V din BTS a dat un sens nou culorii violet, făcând-o o nuanță cu totul specială pentru toți ARMY (cum se numesc fanii BTS) Din definiția lui V despre violet a luat naștere expresia „I purple you”, ceea ce pentru ARMY înseamnă „Voi avea încredere și te voi iubi mult timp”.

ARMY a pomenit această expresie prin folosirea hashtag-ului #IPurpleYouDay, în aprecierea dovezii lui V de dragoste. Acest hashtag e urcat astăzi în top-ul celor mai populare pe Twitter.

Încă de la crearea sa, „I Purple You” a deschis calea pentru multe momente de neuitat din viața fanilor BTS. Iată câteva motive pentru care „I Purple You Day” și culoarea violet este demnă de pomenire.

1. Proiectul Purple Ribbon

Proiectul Purple Ribbon a fost condus de ARMY ca un mijloc de a proteja BTS de mulțimi când au ajuns pe aeroportul LAX anul trecut. ARMY au ținut panglici violet și și-au unit mâinile pentru a crea o barieră menită să protejeze membrii BTS de orice fani prea încântați. A fost cu adevărat o priveliște frumoasă și emoționantă.

2. Clădiri și străzi luminate în violet pentru BTS

Clădirea Empire State Building din New York a fost luminată în violet în onoarea BTS, când au mers acolo pentru interviul lor iHeartRadio din mai.

De asemenea, clădirile din Arabia Saudită au strălucit în violet, în seara în care a avut loc concertul BTS pe Stadionul Internațional King Fahd.

3. Concertele BTS au strălucit în violet

Cu lightstick-urile BTS, ARMY-urile au creat o mare de lumină violet, o priveliște uluitoare pe care participanții la concert nu o vor uita niciodată.

4. Emoji-ul cu inima violet este acum identificat cu BTS și ARMY

Emoji-ul cu inima violet este acum identificat cu BTS și ARMY, deoarece este utilizat pe scară largă pe Twitter ca expresie a afecțiunii.

Cu siguranță, ARMY îi mulțumesc lui V pentru că le-a făcut cadou această mod de a se exprima minunat.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

JYP-feat

Park Jin-young, fondatorul JYP revine pe 1 Decembrie pe scena muzicală

LeeYiKyung

Se pare că Lee Yi Kyung a fost distribuit în viitoarea dramă „Wife’s Bed” de la tvN