in

Park Jin-young, fondatorul JYP revine pe 1 Decembrie pe scena muzicală

JYP-feat

Park Jin-young, fondatorul JYP Entertainment, urmează să lanseze o melodie nouă numită „FEVER”, pe 1 decembrie, potrivit agenției, marți.

Park, al cărui nume de scenă este J.Y. Park, a distribuit o fotografie pe Instagram-ul său marți. Imaginea îi prezintă pe Park și actrița Cho Yeo-jeong (Parasite) – în picioare într-un lift cu o privire misterioasă. Cho va apărea, de asemenea, în videoclipul muzical ca „muză” a lui Park.

„Cho Yeo-jeong, atracțiile sale nesfârșite au ucis tot personalul din platou”, a scris Park. “Noua melodie ‘Fever’ este o reinterpretare modernă a spectacolelor de Vaudeville de la începutul secolului XX, care au avut loc în locuri precum „Cotton Club” din Manhattan.”

JYP Entertainment a explicat că „FEVER” este un amestec între hip-hop și Vaudeville, un gen teatral de divertisment de varietăți, originar din Franța. Dar Park se va axa pe stilul Vaudeville american. Se presupune că a fost inspirat de spectacolele unor animatori americani, inclusiv Sammy Davis Jr. și Nicholas Brothers.

Park va porni, de asemenea, într-un turneu „No.1 X 50” pe 21 decembrie în Daegu.

El a debutat în 1993 cu albumul „Blue City” și a ajuns super cunoscut cu mai multe piese de succes, printre care „She Was Pretty” (1996) și „Honey” (1998). În 1996, a înființat JYP Entertainment, una dintre cele mai mari 3 companii muzicale din Coreea de Sud („Big 3”) și a lansat o legiune de nume mari îm K-pop, cum ar fi GOD, Wonder Girls, 2PM și TWICE.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Yuri-sentence

Procuratura solicită o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru fratele lui Yuri din Girls Generation, Kwon Hyuk Jun

V-feat

Fandom-ul ARMY sărbătorește „I Purple You Day”