in

AngryAngry

Procuratura solicită o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru fratele lui Yuri din Girls Generation, Kwon Hyuk Jun

Yuri-sentence

Au fost publicate detaliile complete ale cererilor de urmăririe penale pentru grupul de 5 bărbați care au fost judecați împreună pentru infracțiunile lor de viol în grup și filmările și distribuirea videoclipurilor sexuale.

Conform cererilor de urmărire penală în urma procesului din 13 noiembrie, au fost anunțate perioadele de închisoare pentru Jung Joon Young, Choi Jonghoon, Kwon Hyuk Jun, „Kim” de la Burning Sun și „Heo” un fostul angajat al unei agenții de divertisment.

Urmărirea penală a solicitat ca Jung Joon Young să primească 7 ani de închisoare. Atât Choi Jonghoon, cât și „Heo” au primit 5 ani. Pentru „Kim” de la Burning Sun și Kwon Hyuk Jun s-a solicitat o pedeapsă de 10 ani de închisoare, cea mai lungă dintre toți cei 5 bărbați incluși în procesul comun.

Kwon Hyuk Jun este cunoscut atât fanilor coreeni, cât și celor internaționali, ca fratele mai mare al lui Yuri din Girls Generation. El a avut chiar o apariție în sezonul 2 al emisiunii “I can See Your Voice” de la Mnet, unde Yuri i-a trimis un mesaj video de susținere.

Kwon Hyuk Jun și-a recunoscut vina și spera că acest incident nu dăuneaze familiei sale.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

FurtherInvestigation

Cha Tae-hyun și Lee Sun-bin vor juca în noua dramă OCN „Further Investigation”

JYP-feat

Park Jin-young, fondatorul JYP revine pe 1 Decembrie pe scena muzicală