in

Cha Tae-hyun și Lee Sun-bin vor juca în noua dramă OCN „Further Investigation”

FurtherInvestigation

O nouă dramă criminalistică de la OCN numită „Further Investigation” (Investigații ulterioare) a fost anunțată. Avându-i ca protagoniști pe Cha Tae-hyun (Matrimonial Chaos) și Lee Sun-bin (The Great Show), această dramă este despre un grup de persoane care se reunesc pentru a rezolva cazuri rămase nerezolvate.

Cha Tae-hyun joacă rolul detectivului care nu renunță niciodată la un caz și este dispus să utilizeze orice metodă necesară pentru a depista un criminal. În ciuda lipsei sale de pregătire în cadrul unei academii de poliție, rata sa de arestări nu este egalată de niciun alt detectiv. Lee Sun-bin joacă rolul unui regizor producător pasionat și cinstit, care produce o emisiune de televiziune ce ajută la prinderea criminalilor care continuă să eludeze poliția. Obiectivul ei este de a atinge cel puțin 5% în evaluări și nu o interesează cât de periculos este filajul – atâta timp cât poate ajunge la adevăr și să obțină ratingurile cele mai bune pentru emisiune. Cei doi devin parteneri mai degrabă pe neașteptate după ce și-au făcut o primă impresie teribilă unul despre celălalt.

„Further Investigation” este a treia producție a Dramatic Cinema, un proiect dezvoltat de OCN cu scopul de a crea drame „cinematografice” care au calitatea de producție a filmelor (primele două au fost Trap și Hell is Other People). Scrisă de Lee Yoo-jin (The Missing M) și Jung Yoon-seon, și regizată de Kang Hyo-jin (Miss Wife), această dramă de 12 episoade va începe să fie difuzată la începutul anului 2020.

Sursă: SEDaily

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 11 Noiembrie 2019

Yuri-sentence

Procuratura solicită o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru fratele lui Yuri din Girls Generation, Kwon Hyuk Jun