in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Lee Se-young și Yoo Seung-ho au primit oferte pentru rolurile principale în serialul supranatural Memorist de la tvN

Am așteptat ca acest duo să joace într-o dramă împreună dintotdeauna! Lui Lee Se-young (Doctor John) tocmai i s-a oferit rolul principal, alături de Yoo Seung-ho (My Strange Hero) în viitoarea dramă Memorist de la tvN.

Serialul este bazat pe popularul webtoon de pe Daum cu același nume, despre un investigator al poliției care are capacitatea supranaturală de a citi amintiri și își folosește capacitatea pentru a urmări ucigașii în serie. Yoo Seung-ho este curtat pentru acest rol, iar Lee Se-young ar putea juca rolul unui profiler criminalist care se asociază cu anchetatorul pentru a rezolva cazurile împreună.

Pentru a nu se crea confuzie, menționăm încă odată, că deși ambii actori au anunțat că examinează scenariul în mod pozitiv, agențiile lor nu au confirma încă semnarea contractelor.

Yoo Seung-ho și Lee Se-young au început ca actori copii în aceeași perioadă de timp (începutul anilor 2000), jucând în diferite hituri istorice sau așa numitele sageuk (Queen Seondeok și, respectiv, Dae Jang Geum), dar abia în 2012 au fost într-o dramă împreună (I Miss You) și nici măcar nu au avut o legătură semnificativă în acest serial. Așa că așteptăm cu nerăbdare să le fie oferite rolurile principale de ceva timp și suntem încântați că s-a întâmplat. Sperăm ca în curând să și confirme amândoi.

Thriller-ul supranatural Memorist, co-produs de regizorul Kim Hwi (Neighbor) și regizorul producător So Jae-hyun (Forest of Secrets, 100 Days My Prince), este programat să fie difuzat anul viitor pe tvN, sperăm și pe Netflix.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

CJ ENM intră în parteneriat cu Netflix pentru a atinge o audiență globală

Netflix semnează și cu JTBC un contract de conținut pentru următorii 3 ani