in

CuteCute

Netflix semnează și cu JTBC un contract de conținut pentru următorii 3 ani

În cel de-al doilea parteneriat, anunțat într-o singură săptămână, gigantul de streaming global, Netflix a prezentat un al doilea acord de programe pe o perioadă de trei ani cu producătorul coreean JTBC Content Hub.

JTBC și Netflix vor co-dezvolta și difuza la nivel mondial seriale marca JTBC, precum și optimizarea a ceea ce va fi prezentat lumii în lista de viitoare serii JTBC.

Acordul începe în 2020, deși cele două companii au lucrat împreună timp de aproape doi ani, de când Netflix a licențiat 600 de ore din serialele JTBC în aprilie 2017. De atunci, Netflix spune că emisiunile JTBC s-au dovedit de succes în rândul telespectatorilor la nivel mondial. Aceste spectacole includ „Sky Castle”, „Something in the Rain”, „Life” și „My Country: The New Age”.

„Încrederea dintre JTBC și Netflix se va consolida prin acest parteneriat. Acordul va conduce, de asemenea, intrarea JTBC pe piețele din afara Coreei, ca o casă de producție globală cu conținut de înaltă calitate ”, a declarat JTBC într-un comunicat. Compania a fost lansată în 2011 și a devenit cel mai de succes radiodifuzor privat din Coreea de Sud. Lista de canale a acestuia include canalul JTBC și patru canale de specialitate.

Mai devreme, Netflix a anuntat semnarea unei tranzactii de furnizare similară cu firma Studio Dragon a CJ ENM. Acordul a fost, de asemenea, o extensie a unei relații de lucru existente și a fost prezentat ca un pact pe mai mulți ani. O diferență semnificativă între cele două oferte este capacitatea CJ de a cere Netflix să cumpere un pachet de 5% în Studio Dragon, dacă alege.

Ambele oferte subliniază modul în care conținutul TV coreean a devenit un bloc important pentru platformele de streaming din Asia și, de asemenea, la nivel global. „Membrii noștri adoră poveștile minunate realizate în Coreea, iar spectacolele grozave ale JTBC și-au dovedit succesul în Coreea și în întreaga lume”, a declarat Netflix.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Lee Se-young și Yoo Seung-ho au primit oferte pentru rolurile principale în serialul supranatural Memorist de la tvN

Ra Mi-ran este șefa lui Seo Hyun-jin în noua dramă de la tvN, Black Dog