in

Ra Mi-ran este șefa lui Seo Hyun-jin în noua dramă de la tvN, Black Dog

Un nou poster și teaser video au fost lansate pentru viitoarea dramă Black Dog de la tvN, ce va fi difuzată luni și marți, cu Ra Mi-ran (Rude Miss Young-ae) și Seo Hyun-jin (Beauty Inside) în rolurile principale.

Seo Hyun-jin se află în centrul poveștii în rolul personajului Go Haneul, care este un nou profesor angajat pe termen scurt la o școală privată, fiind primul său loc de muncă. Ea devine ochii și urechile audienței în timp ce învață despre cele mai intime activități ale școlii, iar școala se dovedește a fi o micro-societate proprie. La fel ca lumea exterioară, școala prezintă o luptă provocatoare între a-ți urmări visele și a fi realist. Raza de lumină în toate acestea pentru Seo, însă, este Ra Mi-ran care joacă rolul lui Park Sung-soon. Lucrând la școală de o perioadă mult mai lungă de timp și pasionată fiind de munca ei, devine mentorul și prietena lui Seo Hyun-jin.

Premiza dramei este surprinsă de minune în noul afiș, cu Ra Mi-ran în picioare la nivelul superior, în lumină și privind în jos spre Seo Hyun-jin. Reflectând creșterea personajului pe parcursul poveștii, Seo este prezentată urcând pe scări de la nivelul inferior întunecat. Subtitrarea de pe afiș scrie: „Am crezut că voi ști totul după ce am devenit profesor.”

Teaserul video nou lansat este axat pe personaje, comparând-o pe profesoara începătoare, Seo Hyun-jin, care se zbate să facă față la noul ei loc de muncă, cu mai experimentata Ra Mi-ran, care își asumă cu încredere rolul de leader în toate situațiile.

Teaserul începe cu Seo Hyun-jin întrebând mirată pe telefon, „GPK?”, În timp ce Ra Mi-ran o privește cu o expresie goală. Vocea lui Seo se aude exprimând ceea ce gândește: „Nu este rușinos să te întrebi când nu știi ceva” și ridică, ezitant, mâna pentru a pune o întrebare. Textul de pe ecran o prezintă ca: „Go Haneul. Profesor de limbă coreeană / Angajată nouă într-o poziție pe termen scurt.”

Următoarea secvență o arată pe Ra Mi-ran numind pe cineva bătăuș. În timpul unei întâlniri argumentative cu personalul, Ra strigă: „Câinele nebun din acest district sunt eu! Cel puțin ar trebui să-i lăsăm să confirme din nou ceea ce s-a întâmplat. Textul de pe rcan prezintă personajul ei drept „Park Sung-soon. Profesor veteran de limba coreeană / Șef de consiliere și îndrumare de 10 ani. “

Revenind la Seo Hyun-jin, o vedem salutând un alt profesor și prezentându-se în grabă, „Asta este prima mea zi și am ceva ce vreau să întreb”. În clasă, energia ei este consumată de către studenții zgomotoși și se bâlbâie la ei să facă doar o pauză. În timp ce elevii părăsesc sala de clasă, ea pare înfrântă și se gândește la sine și la faptul că a eșuat complet. Întorcându-ne pe Ra Mi-ran o putem vedea cum se grăbește pe scări și prin holuri cu un alt profesor. Pe un ton profesionist, ea întreabă: „Nu sunteți de acord că un profesor care renunță mai întâi la un student este cineva care nu merită să fie profesor?” În contract cu mina serioasă din secvența precedentă, o putem vedea în următorul cadru, băută, în cadrul unei cine cu personalul, țipând la ei plină de furie, „Voi sunteți cei care ar trebui să-i motiveze pe elevi!” Scena următoare o arată pe Seo Hyun-jin intrând grăbită într-o sală de clasă și putem vedem că stilul ei de predare s-a schimbat pentru a deveni mai angajată cu elevii ei.

Teaserul se termină în cancelarie, cu Ra Mi-ran vorbind cu Seo Hyun-jin, „Te vei întoarce anul viitor, nu?” Înainte de a se adresa altcuiva din afara cadrului. Seo pare surprinsă, iar Ra îi explică celei de-a treia persoane că „Seo este un as ascuns echipei noastre.” În încheiere, auzim vocea lui Seo Hyun-jin: „Drama Black Dog de luni și marți de la tvN”.

Scenariul pentru dramă a fost scris de Park Joo-yeon, iar regia va fi asigurată de Hwang Joon-hyuk (Bad Guys: City of Evil, Police Unit 38). Viitoarea dramă Black Dog de la tvN este programată să înceapă difuzarea în doar câteva săptămâni, pe 16 decembrie, după ce se va termina serialul Catch the Ghost.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Netflix semnează și cu JTBC un contract de conținut pentru următorii 3 ani

MNET confirmă că IZ*ONE și X1 nu vor participa la MAMA 2019 în Japonia