in

CuteCute LoveLove OMGOMG

Actorul Yeo Jingoo a dezvăluit cum a devenit apropiat cu Jungkook de la BTS și de ce se simte bine cu el

Actorul Yeo Jingoo (Hotel Del Luna, My Absolute Boyfriend) a menționat prietenia cu Jungkook de la BTS într-un interviu exclusiv.

Prietenia dintre cei doi, nascută in 1997, este populară deja în raândul fanilor. În trecut, Jungkook a trimis un camion de cafea pe platoul de filmări unde Jin-goo filma o dramă. În semn de recunoștință, Jingoo a trimis o camionetă cu hotdogs la o întâlnire a lui Jungkook cu fanii.

Fiecare a scris „Prietenul lui Jingoo, Jungkook” și „Prietenul lui Jungkook, Jingoo” pe bannerele camioanelor, amintind încă o dată fanilor de prietenia lor.

“De la Jungkook din BTS, pentru prietenul Yeo Jin Goo”

Într-un interviu dat unei reviste, Jingoo a dezvăluit mai multe detalii despre prietenia sa cu Jungkook.

Întrebat de un reporter ce era surprins să audă de prietenia strânsă cu Jungkook din BTS, el a răspuns: “Recent, am comunicat cu prieteni de aceeași vârstă care au aceeași slujbă. Jungkook a fost inițial prietenul prietenului meu. Acest prieten comun este nu un actor sau un idol, dar l-am cunoscut pe Jungkook prin el. “

El a continuat: “Avem aceeași vârstă, așa că am devenit mai confortabil și mai ușor să ne înțelegem. De fapt, nu am avut niciodată filmări împreună cu un actor de aceeași vârstă. M-am întrebat de multe ori cum ar fi să am un prieten de aceeași vârstă care are aceeași muncă ca mine” și a concluzionat: „Deși Jungkook nu este actor are o personalitate similară cu a mea și ne-am potrivit imediat”.

Surse: Koreaboo, KStarLive

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Produce48X101feat

Topul 20 al câștigătorilor din emisiunile Produce 48 și X 101 a fost determinat înainte de a începe votul

Jessi

Jessi invitată ca babysitter în emisiunea „Trio’s Childcare Challenge”