in

CuteCute AngryAngry CryCry LOLLOL LoveLove OMGOMG

Bang Chan dezvăluie, în sfârșit, numele oficiale în limba engleză pentru fiecare membru al Stray Kids

Stray Kids

Bang Chan, liderul Stray Kids, a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul unei emisiuni în direct la Twitter Blueroom, când a anunțat numele oficiale în engleză ale fiecărui membru.

Cu faima internațională a grupului și cu mulți membri, fie deja fluenți, fie pasionați de engleză, fanii au anticipat acest lucru de ceva timp.

Înainte, doar Chan și Felix aveau nume engleze. După ce a crescut în Australia, Chan a fost cunoscut și ca Chris în zilele sale de debut.

În succesiune rapidă, Chan a dezvăluit rapid versiunile în limba engleză ale numelor fiecărui membru. Toate fuseseră aprobate de lider, iar unele chiar au fost sugestii de la Chan.

Unele dintre nume păreau destul de potrivite. Woojin a fost introdus ca Jacob, Hyunjin ca Sam și numele englez al lui Han a fost dezvăluit ca Peter.

Seungmin avea deja un nume destul de neconvențional și unic cu Sky. Unii fani au găsit acest nume perfect pentru Seungmin, care este acum întregul lor „cer”.

I.N i-a cerut lui Chan sfatul pentru numele său englez. Ca răspuns, Chan a sugerat să se numească „Bob”, iar I.N l-a adoptat cu bucurie.

În timp ce Changbin a fost introdus ca Lewis, Chan a insistat pentru un alt nume.

În mod ideal, în lumea lui Chan, numele englez al lui Changbin ar fi fost Bartholomew. În timpul transmisiei live, liderul a continuat să încerce să-l convingă pe Changbin să adopte acest nume.

Bartholomew nu este este un nume foarte comun și nu este un cuvânt ușor de pronunțat pentru cei care nu sunt vorbitori nativi. de engleză.

Inutil să spunem, unii fani au fost destul de mulțumiți de faptul că Changbin a refuzat numele „Bartholomew”.

Și în final, Lee Know a introdus numele său englez ca Lee Know.

Dar Chan avea alte planuri și l-a botezat rapid pe Lee Know drept „Rhino”.

Chiar dacă acesta este un nume neobișnuit, Lee Know a acceptat noul său nume Rhino. Și chiar rimează cu numele său de scenă!

Deși unii fani au apreciat noua lor denumire engleză, alții nu i-au putut lua în serios.

Voi ce părere aveți? Crezi că noile lor nume se potrivesc membrilor?

Sursă: Koreaboo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Jessica Jung, fostă membră Girls’ Generation devine romancier

Alex Christine din „Produce 48” va debuta solo ca AleXa pe 21 Octombrie