in

CuteCute AngryAngry LoveLove OMGOMG

Chanyeol din EXO criticat pentru promovarea noului album al lui Zico

Chanyeol din EXO este în prezent criticat de către internauți (în special propriii fani) pentru promovarea ultimului album al rapperului Zico, „THINKING Part 1”.

Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că foarte multă lume nu-l vede cu ochi buni pe Zico, din cauza zvonurilor că ar fi implicat în scandalul lui Jung Joon Young în legătură cu filmările cu camera ascunsă care continuă să persiste.

Foarte multe persoane și-au exprimat online părerea că ChanYeol nu ar fi trebuit să promoveze pe cineva care este implicat în astfel de zvonuri.

Un fan chiar a declarat că Chanyeol își pierde propriii fani promovând-ul pe Zico.

Bineînțeles, Chanyeol nu are nicio legătură cu scandalurile legate de Jung Joon Young și cel mai probabil s-ar putea să-i fi fost mai bine dacă ar fi menținut distanța de orice persoană care are presupuse legături cu Jung Joon Young.

Dar, faptul este consumat și cum știm că Chanyeol este foarte bun prieten cu Zico, cel mai probabil el a ignorat zvonurile și a ales să-și onoreze prietenia. La fel cum a facut-o și anul trecut dealtfel, când împreună cu actorii Choi Tae Jun și Shin Kang Woo, l-au aplaudat și l-au încurajat pe Zico în primul lui concert solo.

Ce părere aveți despre acest subiect? Spuneți-ne în comentarii!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

4 motive să vizionezi drama „Melting me Softly” cu Ji Chang Wook și Won Jin Ah

[K-Pop Release Map] – 2 Octombrie 2019