in

CuteCute LoveLove

4 motive să vizionezi drama „Melting me Softly” cu Ji Chang Wook și Won Jin Ah

„Melting Me Softly” este o comedie romantică care ne spune povestea de iubire a unui bărbat și a unei femei care au participat la un proiect ce presupunea a fi înghețați timp de 24 de ore. Din cauza unui motiv încă neelucidat, s-au trezit abia 20 de ani mai târziu. Există efecte secundare ale acestui fapt, iar pentru a putea supraviețui, trebuie să mențină o temperatură medie a corpului de 31,5 ° C și trebuie să-și controleze sentimentele înflacărate.

Ji Chang Wook și Won Jin Ah sunt actorii principali ai dramei care a avut premiera pe 28 septembrie pe canalul de cablu tvN.

Pe baza celor două prime episoade, iată 4 motive pentru care ar trebui să începi să urmărești drama chiar acum, din punctul nostru de vedere. Vă rugăm să fiți conștienți că vom face mici dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă (așa numitele spoilere)

Spuneți-ne în comentariu ce părere aveți despre această drama bazându-vă pe prima sa săptămână de difuzare, ați recomanda și altora sau nu?

1 – Ji Chang Wook revine cu interpretarea sa perfectă

Ji ChangWook nu dezamăgește niciodată în interpretare. El se întoarce în sfârșit din serviciul militar obligatoriu iar această dramă este primul său proiect. Din primele episoade, nu există nici o îndoială că el are capacitatea de a te atrage în acțiunea personajului său.

De asemenea, personajul său i se potrivește perfect și este gata să ne facă să leșinăm cu înfățișarea lui perfectă.

2 – Scene amuzante și comice

Dacă îți place comediile gălăgioase, această dramă este pentru tine. Unele scene sunt un pic exagerate, dar asta le face și mai amuzante.

În timp ce personajele se trezesc după 20 de ani, ele sunt dezorientate, la fel ca și familiile care i-au căutat în toți acești ani. Există o mulțime de scene comice care vă vor face cu siguranță să râdeți.

3 – Un personaj feminim principal pe care îl placi din prima

Won Jin Ah interpretează rolul lui Go MiRan, un personaj pe care îl placi de la bun început. Ea acceptă orice part-time pentru a câștiga bani și încearcă din greu să facă față indiferent de situație, fiind un rol destul de comun în drame pentru personajul principal feminim.


Dar ceea ce o face ca rolul ei să fie unul placut, este dragostea și sprijinul pe care îl oferă fratelui ei mic, ce suferă de un handicap intelectual și este o victimă constantă a agresiunilor, intimidărilor și bătăilor. Există o mulțime de scene în care stresul și furia ei pentru persoanele care-i agresează fratele, au atins emoțional telespectatorii. Ea încearcă tot posibilul să-l sprijine.

4 – Legătura cu criogenia și experimentele științifice

Adăugând un plus intrigii distractive și antrenante, drama are legături și cu criogenia și experimente științifice. Cuplul format din personajele principale a fost înghețat timp de 20 de ani, dar acest lucru nu este totul, există o întreagă intrigă secundară în acest sens.

Asasinatele și secretele științifice au creat o anticipație uriașă pentru episoadele viitoare. Va fi mai multe acțiune și mult mai multe emoții, așa că nu pierdeți acest serial.

Puteți vedea clipul de promovare pentru “Melting me Softly” mai jos.

Sursă: Kpopmap

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

When the Camellia Blooms

3 moduri în care „When The Camellia Blooms” dă peste cap stereotipurile dramelor romantice

Chanyeol din EXO criticat pentru promovarea noului album al lui Zico