in

LoveLove

3 moduri în care „When The Camellia Blooms” dă peste cap stereotipurile dramelor romantice

When the Camellia Blooms

„When The Camellia Blooms”, de la KBS 2TV, transformă clișeul standard al dramelor, cu o nouă abordare a genului!

„When The Camellia Blooms” spune poveștile a trei cupluri în diferite etape ale relației. Drama se concentrează pe romantismul care înflorește între Dong Baek (rol interpretat de Gong Hyo Jin), o femeie care este prinsă într-o anumită percepție despre iubire, și Hwang Yong Shik (rol interpretat de Kang Ha Neul), care își arată sprijinul și dragostea necondiționată pentru Dong Baek.

Iată trei moduri în care această dramă distruge conceptul de bărbați frumoși, bogați și aroganti și femei vanitoase de tipul Cenușereasa, pentru a creea o poveste captivantă.

Comentarii cinstite care nu se învârt în jurul cozii

S-ar putea să apară momente în care o să înceapă să te doară capul de la interminabilul dute-vino dintre personajele principalele ale unei drame. Cu toate acestea, nu veți obține asta de la Dong Baek și Hwang Yong Shik, care se apropie unul de celalalt reciproc și sincer, fără a calcula nimic în prealabil.

Hwang Yong Shik își exprimă sentimentele pentru Dong Baek prin cuvinte instinctive și nesofisticate, în timp ce Dong Baek, care, în mod normal, nu poate vorbi de rău alți oameni, îi spune verde-n față: „Acest tip mă face să mă simt ciudat de enervată.” Cei doi își arată sentimentele așa cum sunt, fără să încerce să pară diferiți sau cool unul în fața celuilalt.

Un nivel de romantism fără precedent

Modul onest de a vorbi al lui Hwang Yong Shik îl determină să arate un tip unic de romantism. După ce a realizat că inima unei persoane se poate schimba în doar trei secunde, Hwang Yong Shik își declară dragostea față de Dong Baek fără nici un fel de opreliști în doar câteva ore de la prima întâlnire. Cu determinarea sa nestăpânită, el nu renunță indiferent cu ce probleme se confruntă sau de ce îi spune Dong Baek. Deși este departe de mărturisirea tipică făcută de orice alt caracter principal masculin, cuvintele lui Hwang Yong Shik, „M-am îndrăgostit de chipul tău ca o primăvară și am răcit de la ploaia fină” sunt de fapt mai cinstite și exprimă perfect farmecul său nerafinat.

Încurajarea care este chiar mai dulce decât romantismul

Hwang Yong Shik nu se oprește doar la a fi romantic. De fiecare dată când se apropie de Dong Baek, care este reținută din cauza prejudecăților lumii, ceva se aprinde în inima lui. El este tot timpul de partea lui Dong Baek și o arată cu cuvinte încurajatoare de genul: „De acum înainte, dacă primești palme, vino și plânge-te la mine” și „Nu fii moale ca tofu, fii ca o daltă.” El își transmite sinceritatea spunând: „A fi mai bun decât alții și a trăi cumpătat este ceva ce toată lumea ar trebui să respecte și să aplaude.” Hwang Yong Shik mișcă inimile telespectatorilor cu convingerea lui că o persoană poate fi schimbată ajutând-o să își descopere adevărata valoare și reamintindu-i în mod constant de ea.

Care este partea voastră preferată din această dramă? Ce vă place cel mai mult la această dramă? Spuneți-ne în comentarii!

Puteți urmări „When The Camellia Blooms” pe Netflix în fiecare Miercuri și Joi. Mai jos puteți vedea clipul de promovare.

Sursă Soompi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Kai & Baekhyun

Baekhyun și Kai asigură fanii de comeback-ul EXO până la sfârșitul acestui an

4 motive să vizionezi drama „Melting me Softly” cu Ji Chang Wook și Won Jin Ah