in

CL părăsește YG Entertainment după eșuarea negocierilor pentru prelungirea contractului

CL-2NE1

Se pare că CL a părăsit YG Entertainment după ce cele două părți nu au căzut de comun acord privind condițiile pentru un nou contract.

Conform unui raport exclusiv al Sports Today, cele două părți au fost în discuții cu privire la un potențial nou contract, dar nu au reușit să se pună de acord până la urmă, acest lucru marcând plecarea lui CL de la YG Entertainment.

De la desființarea lui 2NE1 și resemnarea contractului ei cu YG Entertainment în 2016, CL a lucrează ca solist și chiar a lansat un album în Statele Unite. De asemenea, a avut apariții în emisiunile de televiziune MIXNINE și Livin’ The Double Life, dar nu a lansat nicio melodie nouă ca artist titular timp în 2 ani, deși a colaborat cu mulți artiști internaționali la mai multe piese. Ultima lansare pe care a avut-o ca artist YG Entertainment a fost ultima piesă a trupei 2NE1 numită „Goodbye”.

Anul trecut, CL a lăsat un răspuns la un comentariu de la un fan care a arătat posibila ei plecarea din YG Entertainment și se pare că a avut dreptate.

Îi dorim mult succes lui CL în viitoarele proiecte!

Sursă: Koreaboo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

featuredizone

IZ*ONE a anulat conferința de presă și au anunțat o nouă întârziere în lansarea piesei de comeback

Japchae

Bucătăria DAEBAK – Japchae (잡채)