in

IZ*ONE a anulat conferința de presă și au anunțat o nouă întârziere în lansarea piesei de comeback

featuredizone

După raportul în care producătorul principal emisiunilor „Produce” de la MNet a admis manipulările voturilor pentru „Produce 48” și „Produce X 101”, lucrurile au escaladat rapid atât pentru IZ*ONE, cât și pentru X1.

Anterior, IZ*ONE programase să revină cu un nou album „BLOOM*IZ” pe 11 noiembrie. Cu câteva zile mai devreme de data propusă, adică astăzi pe 7 noiembrie, au anulat conferința de presă în lumina întâmplărilor actuale, dar au asigurat fanii că vor continua cu show-ul pentru comeback.

Cu toate acestea, mai târziu s-a raportat că în cele din urmă va fi anulat și acesta.

Cu puțin timp în urmă, un anunț oficial menționase că IZ*ONE va avea o întârziere în lansarea piesei de revenire. De asemenea, nu este sigur dacă vor continua cu premiera filmului „Eyes On Me”, care are lansarea programată pe 15 noiembrie.

Mulți fani sunt îngrijorați de situație și speră că totul va fi bine până la urmă. De asemenea, mulți consideră că este tare păcat că revenirea lor este din nou întârziată.

Suntem curioși cum va evolua această situație și dacă evenimentele legate de manipularea voturilor vor afecta negativ trupa IZ*ONE pe viitor.

Sursă: Kpopmap

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Zion.T - May

Interviu cu Zion.T. De ce cântă despre luna „Mai” în pragul iernii?

CL-2NE1

CL părăsește YG Entertainment după eșuarea negocierilor pentru prelungirea contractului