in

CuteCute

Interviu cu Zion.T. De ce cântă despre luna „Mai” în pragul iernii?

Zion.T - May

Este noiembrie, dar cantautorul Zion.T trăiește încă în luna Mai se pare.

Zion.T a revenit miercuri cu balada „Mai”, punând punct unui hiatus de un an. Dar de ce lansează o piesă intitulată „Mai” în pragul iernii? El ne dă răspunsul și, desigur, așa cum ne așteptam, a fost legat de iubire – mai exact, de o fostă iubire.

„Am avut alte opțiuni pentru titlu, precum „Noapte de noiembrie” sau „Noapte de toamnă”, dar am vrut să fiu sincer – am cunoscut-o pe „ea” în mai, a spus Zion.T n timpul unui interviu acordat miercuri publicației The Korea Times la o cafenea din Hapjeong-dong, vestul Seulului.

Credit: The Black Label

„Ea” se referă la fosta iubită a cântărețului. Muzicianul, cel mai cunoscut pentru hituri, printre care „Yanghwa BRDG” (2014) și „Eat” (2015), a declarat că ultima piesă se bazează pe adevărata sa poveste de iubire, poveste care s-a învârtit în jurul întâlnirii inițiale, plictiselii apărute pe parcurs și in final, despărțirii.

“Dar am evitat să fiu excesiv de autentic pentru că nu voiam ca piesa să fie propria mea poveste”, a spus el. “Sper că poate fi o narațiune pentru mulți oameni. Prin piesă, unii ascultători și-ar putea aminti întâlnirile din mai, în timp ce alții s-ar putea gândi la despărțire.”

Credit: The Black Label

Cântărețul, care a debutat cu single-ul „Click Me” în 2011, are o voce melancolică și groovy, care maximizează sentimentalismul pieselor sale. Versurile sale sunt de asemenea recunoscute pentru realismul lor, care evocă adesea simpatia ascultătorilor.

Atunci, ce mesaj vrea să transmită de data asta?

Zion.T, în vârstă de 30 ani acuma, a spus că mesajul este încorporat în versuri, care spun: “Dragostea nu vine cu ușurință. Nu ar trebui să o declari cu ușurință.”

“Dragostea este ceva valoros cu care oamenii nu ar trebui să se joace”, a spus cântărețul. “Ei ar trebui să fie prudenți nu numai atunci când încep o nouă relație, ci și atunci când se despart unul de celălalt. Acestea sunt mesajele mele.”

Numind stilul muzical al noului cântec ca fiind „tipic”, Zion.T a spus că nu se aștepta ca melodia să urce atât de mult în topurile muzicale.

“Noua melodie nu este aventuroasă din punct de vedere muzical, dar poate suna destul de familiar ascultătorilor”, a spus el. “Ar fi grozav dacă ar place la cât mai mulți oameni, dar dacă nu va fi așa, vă rog să așteptați cu nerăbdare lansarea următoarei piese.”

Dar acest cântec a cucerit deja mai multe topuri, inclusiv Genie, Bugs și Olleh, începând de joi dimineață, sfidând așteptările lui Zion.T.

El ne-a dat și câteva indicii despre viitoarea sa activitate în timpul interviului.

„Prin piesa „Mai”, mi-am dorit să mă descarc de imaginea mea existentă – indiferent că este funky sau dulce – și să încep o nouă călătorie anul viitor”, a spus el. “Vor fi câteva schimbări în modul în care caracterul meu va fi exprimat în muzică. S-ar putea să încerc și să abordez alte genuri muzicale.”

Vă invităm să ascultați melodia “Mai” (“May”) de la Zion.T mai jos.

Sursă: Koreatimes

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

6noiembrie2019

[K-Pop Release Map] – 6 Noiembrie 2019

featuredizone

IZ*ONE a anulat conferința de presă și au anunțat o nouă întârziere în lansarea piesei de comeback