in

CuteCute LoveLove

Detalii despre noua dramă romantică „Crush Landing on You”

„Crush Landing on You”, viitoarea dramă romantică de la TVN, cu actorii Hyun Bin și Son Ye-jin, ne oferă o scurtă privire asupra personajelor principale.

Fotografii cu Hyun Bin într-o uniformă au fost dezvăluite luni. În serialul de 16 episoade, el joacă rolul unui ofițer nord-coreean de rang înalt Lee Jung-hyuk.

Imaginile cu Son, purtând o rochie elegantă cu flori, au fost dezvăluite o zi mai devreme. Ea joacă rolul moștenitoarei unui conglomerat pe nume Yoon Se-ri, care aterizează accidental în Coreea de Nord, după ce aterizaează de urgență în timpul unui zbor cu parapanta. Ulterior îl întâlnește pe Lee, care o protejează și, de care, în cele din urmă, se îndrăgostește.

“Crush Landing on You” este o dramă minunată și plină de spirit, iar Lee Jung-hyuk este un personaj perfect și de încredere “, a spus Son Ye-jin în timpul unui interviu pentru TVN, vineri.

Hyun Bin a spus: “Yoon Se-ri este o femeie fermecătoare și sinceră”.

Park Ji-eun, scriitorul hitului pan-asiatic “My Love From the Star” (2013-14) în care joacă Kim Soo-hyun și Jun Ji-hyun, a scris și această serie.

„Crush Landing on You” va avea premiera pe 14 decembrie.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

[K-Pop Release Map] – 14 Noiembrie 2019

Ahn Jaehyun și Oh Yeonseo cresc anticipația cu chimia lor din timpul sedinței foto pentru posterul filmului „Love with Flaws”