in

LoveLove

Două persoane au fost trimise în urmărire penală pentru comentarii rău intenționate la adresa lui Song Hye Kyo.

Song Hye Kyo

Două persoane au fost trimise în urmărire penală pentru răspândirea de zvonuri și pentru scrierea unor comentarii rău intenționate despre Song Hye Kyo.

Pe 15 octombrie, secția de poliție din Bundang a dezvăluit că doi internauți, denumiți în continuare „A” și „B”, au fost trimiși în urmăririe penală cu recomandare de condamnare, pentru încălcarea Legii privind promovarea utilizării rețelei de informații și comunicații și protecția informațiilor.

„A” este acuzat de defăimare după ce a scris în iunie o postare falsă pe blog, spunând că Song Hye Kyo are un sponsor în China și acesta este motivul principal pentru divorțul său de Song Joong Ki. „B” este acuzat că a scris comentarii rău intenționate cu atacuri personale împotriva actriței.

Agenția lui Song Hye Kyo a depus anterior o plângere împotriva a 15 utilizatori în luna iulie. Cu toate acestea, 13 dintre persoanele responsabile pentru comentariile malițioase nu au putut fi identificate, deoarece și-au dezactivat conturile, astfel încât doar două au fost trimise în urmărire penală.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Jung Hae-in’s Walking Report

Să călătorim cu Jung Hae-in, într-o nouă emisiune pe KBS 2TV.

Song Ji Hyo

Song Ji Hyo în discuții pentru o nouă dramă JTBC