in ,

Două trupe K-pop vor apărea în drama americană „Treadstone”

Treadstone

Grupurile K-pop Hashtag și Noir vor apărea în drama de acțiune americană „Treadstone” ce va fi difuzată pe NBC. Grupul de fete Hashtag, format din șapte membri, care a debutat în 2017, se pregătește să lanseze un single digital în această lună.

Trupa de băieți K-pop, Noir, cu nouă membri se pregătește de asemenea să pornească într-un turneu european. Debutând în 2018, grupul a lansat cel de-al treilea mini-album „ABYSS” cu piesa titulară „Doom Doom” în iunie și va continua să facă turnee în Statele Unite și Rusia.

Serialul de televiziune american „Treadstone” este un thriller plin de acțiunie despre programul de operațiuni ilegale CIA, cunoscut sub numele de Operation Treadstone. Drama a atras atenția în Statele Unite, deoarece se bazează pe franciza „Bourne”.

De asemenea, drama a atras atenția fanilor coreeni, deoarece două vedete coreene – Lee Jong-hyuk (He Is Psychometric) și Han Hyo-ju (W: Two Worlds) – au fost de asemenea distribuite în această dramă.

Trupele Hashtag și Noir vor fi primii idoli K-pop care apar într-o dramă americană.

“Apreciem că am fost distribuiți în această dramă și am încercat să nu intrăm în calea filmărilor. Ne-am simțit recunoscători și doar fiind acolo pe platou”, au spus idolii.

Drama este produsă de UCP, și dezvoltată și produsă de Tim Kring, care a făcut și serialul „Heroes”. Ben Smith și Jeffrey Weiner s-au alăturat ca producători executivi.

„Treadstone” va fi difuzat pe rețeaua NBC Universal USA începând cu 15 octombrie.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Fanii sunt înnebuniți după o posibilă colaborare LizzoxBTS … Și sincer, la fel și Lizzo

[K-Pop Release Map] – 9 Octombrie 2019