in

CryCry LoveLove OMGOMG

Drama „So I Married An Anti-Fan” cu Sooyoung și Choi Tae Joon în pericol de a fi complet anulată

Serialul coreean „So I Married An Anti-Fan” realizat după filmul chinezesc cu același nume, avându-i ca protagoniști pe Sooyoung, Choi Tae Joon și Chansung din 2PM, este în pericol de a fi anulată complet.

Drama, care a fost 100% pre-produsă, a avut nenumărate obstacole și provocări în încercarea de a obține o programare în grila de difuzare pe canalele TV din Coreea.

Potrivit unui raport exclusiv de la Sports Donga, echipa de producție a dramei a avut dificultăți în a găsi o stație de difuzare pentru a transmite drama. Drama a început filmările în august 2018 și și-a încheiat deja tot procesul de post-producție, însă, mai bine de 15 luni mai târziu, încă nu au reușit să găsească un canal de difuzare. Deși drepturile dramei au fost vândute în peste 160 de țări din întreaga lume, în Coreea nu pot găsi nici măcar un canal pe care să fie difuzată. Rapoartele inițiale au detaliat faptul că SBS trebuia să difuzeze drama, dar zvonurile s-au dovedit a fi false.

Pentru a face lucrurile și mai dificile, cei doi protagoniști ai dramei, Choi Tae Joon și Chansung, sunt ambii în serviciul militar în acest moment. Chiar dacă drama ar reuși să asigure un interval de timp pe un canal de difuzare, nu ar exista nici un actor (bărbat) din distribuție care să se ocupe de activități promoționale pentru dramă. În plus, Sooyoung se pregătește în prezent pentru următoarea sa dramă, Call It As You See It de la OCN, ceea ce face ca gestionarea calendarului pentru promoții să fie și mai dificilă.

Difuzarea dramei este foarte dificilă.

Dacă drama nu reușește să obțină drepturi de difuzare pe un post de televiziune, tot ce le-a rămas sunt serviciile OTT (Over The Top), cum ar fi Netflix. Dacă nici acest lucru nu reușește să se concretizeze, atunci ea va fi anulată.

Oficial canal TV

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Eric Nam a lansat albumul în limba engleză „Before We Begin”

Shin Se Kyung

Actrița Shin Sekyung, ședință foto pentru întâlnirea cu fanii și vă veți întreba cine este floarea