in

LoveLove

Filmul „Family Affair” cercetează ce înseamnă a fi membrul unei familii

Featured

Ce înseamnă să fii membru al unei familii?

Filmul „Family Affair”, care a primit o invitație oficială pentru secțiunea Panorama la Festivalul Internațional de Film de la Busan, întreabă audiența despre modul în care membrii unei familii care s-au despărțit revin împreună în același punct de plecare al unei călătorii lungi.

Regizorul Lee Dong-eun a spus că filmul este despre modul în care membrii familiei sunt oameni care pornesc în același punct, dar în cele din urmă se îndreaptă în direcții diferite.

“Cred că familia ar trebui să recunoască că fiecare merge pe un drum diferit”, a spus Lee. “La fel ca în film, membrii unei familii încep călătoria în același timp, dar sunt separați pe drum, fiecare având propria lui viață. Deși membrii familiei din film sunt imperfecți, ei sunt totuși frumoși așa cum sunt.”

În film, Kyung-hwan (Tae In-ho), al doilea dintre frați, primește o carte poștală de la mama lor care i-a părăsit pentru un alt bărbat, care spune „Mi-e dor de tine, fiule”. Kyung-hwan și Mi-jung (Jang Hye-jin) decid să meargă la spitalul din Paju pentru a-și vedea mama și, de asemenea, să se oprească pe drum ca să-l ia cu ei și pe cel de-al treilea frate, Jae-yoon (Lee Ga-sub), care urăște să fie alături de familia lui.

Ei pleacă într-o călătorie din Busan spre Paju, în apropierea graniței dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, doar pentru a descoperi că mama lor a murit deja. După înmormântare, cei trei frați merg fiecare pe drumul lui, revenind la celelalte priorități ale vieții fiecăruia.

Scenaristul Lee Dong-eun, care a lansat trei filme, printre care și „Family Affair”, a spus că a scris cea mai mare parte a scenariului în 2013 și 2014.
„Aceasta a fost perioada în care mă gândeam foarte mult la însemnătatea „familiei”. Este cea mai apropiată relație legată prin sânge și totuși ne poate răni atât de mult, încât împăcarea nu va fi ușoară”, a spus Lee.

Mai jos puteți vedea videoclipul de promovare al filmului

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Hyuna-Dawn

HyunA va concura în curând cu iubitul ei DAWN în topurile muzicale

Kim Tae-Hee ar putea reveni în drama „Hello, Mommy” de la tvN